Nic dodać nic ująć, ja feela bym nie zagrał a co dopiero to
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebany, ciężko byłoby to zhejtować, szacun.
Pewnie najpierw nauczył się tej solówki na elektryku i potem w GH było już łatwo
Takewon napisał/a:
Myślałem, że to ten kot będzie napierdzielał w Guitar Hero
Ja myślałem, że on będzie tym kotem grał
ładnie ładnie smarka wyciera 2:22
Szacun, pewnie musiał nieźle się namęczyc żeby to zagrac ale to nie oznacza, że umie świetnie grac na gitarze albo nawet trochę.
dziewczyna aż wary wiszą jakby im palcówe chlapal
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A tutaj klasyk z GH3 czyli Dragonforce - Through The Fire and Flames
Jak dla mnie jest trudniejszy ale może to być odczucie subiektywne spowodowane tym, że straciłem 2 tygodnie z życia żeby przejść to na hardzie, tutaj gościu leci na expercie. Pełen szacunek.
Jak dla mnie jest trudniejszy ale może to być odczucie subiektywne spowodowane tym, że straciłem 2 tygodnie z życia żeby przejść to na hardzie, tutaj gościu leci na expercie. Pełen szacunek.
Jeżeli to jest dla was trudne to spróbujcie na prawdziwej gitarze cokolwiek zagrać... Tutaj wystarczy zapamiętać kolejność naciskania pięciu przycisków lewą i dwóch prawą ręką...
j2m2 napisał/a:
on musi i na prawdziwej gitarze byc zajebisty
Jak mnie to wkurwia. To całe zasrane GH ma tyle do gitary co Colin McRae Rally do jazdy prawdziwym samochodem. A wszyscy tak sie tym podniecaja jak by do tego bylo potrzeba umiejetnosci Petrucciego. Tylko kwestia taka, że klikania można sie nauczyc w pare miesiecy a prawdziwy gitarzysta po 10 latach wszystkiego nie wie i nie potrafi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów