📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@wons
Skąd wiesz gdzie zobaczyłem? Poza tym nawet jeśli na sadisticu to chuj. Nie płacę za moczenie mordy przed programem.
Skąd wiesz gdzie zobaczyłem? Poza tym nawet jeśli na sadisticu to chuj. Nie płacę za moczenie mordy przed programem.
po prostu mu zazdrościcie że może być najebany w robocie i tyle ;p
Człowiek dobrze się przygotował do rozmowy a wy sie czepiacie;p Jak miał mówić o wódce to musiał troche spróbować
no trochę mu się język pląta
, ale jak każdy dziennikarz wpierdala się w wypowiedz swojego rozmówcy i nie da mu dokończyć. wkurwia mnie to
, ale jak każdy dziennikarz wpierdala się w wypowiedz swojego rozmówcy i nie da mu dokończyć. wkurwia mnie to
A tam pierdolicie ja tam lubie. Durczok trzeźwy czy najebany gada z sensem i trzyma fason, nie tak jak większość z was Nejebundy.
najebał się bo w koncu stół czysty!!!
Bo z Palikotem nie da się na trzeźwo gadać.
chujowe to najebany to on nie jest jak już to trochę wypity a i tak mówi do rzeczy wiec co wy się tak bulwersujecie? Jak ja bym tak mówił po najebaku to bym się nie miał z czego tłumaczyć co imprezie.
twoja stara jest najebana
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Dałbym piwo, ale mu wystarczy.
Emte92 napisał/a:
@up
debilu... nie w pracy!
Debilu? Do dziewczyny? Wiem, że ma większe jaj niż Ty, ale to nie po polskiemu.
A co najebać się w pracy nie można? Robota jak każda inna. Najwyraźniej on ma na nią wyjebane. I prawidłowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów