📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
uśmiechy Palikota wskazują, że wyczuł najebkę Kamila..
w końcu alkohol nie jest mu obcy
w końcu alkohol nie jest mu obcy
@lukasz49999
Jak płacę za dostęp do TVN24 to nie po to, żeby kurwa najebanego Durczoka oglądać. Weź się chłopie ogarnij. Niech się nawet nakurwia codziennie, ale po pracy, a nie przed -.-
Jak płacę za dostęp do TVN24 to nie po to, żeby kurwa najebanego Durczoka oglądać. Weź się chłopie ogarnij. Niech się nawet nakurwia codziennie, ale po pracy, a nie przed -.-
durczok to zatwardzialy katol wiec jak to polak katolik za kolnierz
upierdolony stół wyjasnił. Czy wyjasni i to?
Wóda dziwki i lasery
Nameless napisał/a:
@lukasz49999
no to qrwa mega debil płaci żeby oglądać qrwa jakieś zaszczane tvn24
@slayyer
Nie tylko tvn24, tvn24 jest w pakiecie łosiu. Ale tak czy inaczej za to płacę, nie?
Nie tylko tvn24, tvn24 jest w pakiecie łosiu. Ale tak czy inaczej za to płacę, nie?
płacisz, a i tak zobaczyłes na sadisticu
wiec szukasz dziury w calym
ja dzisiaj pije i się z kamilem solidaryzuje
wiec szukasz dziury w calym
ja dzisiaj pije i się z kamilem solidaryzuje
@lukasz49999
Ale nie w pracy, nie na wizji, heh.
Ale nie w pracy, nie na wizji, heh.
Wie ktos z kiedy to material?
Poza tym, az taki najebany to on nie jest... lekko na luzie, ale pytania dobrze zlozone i z sensem
Poza tym, az taki najebany to on nie jest... lekko na luzie, ale pytania dobrze zlozone i z sensem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów