Pijany 21 ukradł z myjni w której pracował mercedesa amg gt i postanowił wybrać się na małą przejażdżkę. Wycieczka nie trwała długo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Niesamowicie bezpieczne auto, jakby nie patrzeć.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
We Wrocławiu jakiś czas temu obok Leclerca na zakładowej ukr(pracownik myjni) też się postanowił przejechać muscle carem klienta tyle że móc go przerosła. Najlepsze w tym wszystkim że ukr robił na czarno więc ubezpieczenie myjni nie wypłaci odszkodowania,a z ukra jak ściągnąć, nerki wyciąć?
gazetawroclawska.pl/pracownik-myjni-rozbil-na-drzewie-drogi-samochod-k...
gazetawroclawska.pl/pracownik-myjni-rozbil-na-drzewie-drogi-samochod-k...
Chuj do końca życia będzie go spłacał
dennissliwa napisał/a:
Jak tylko wyskoczy z kołnierza dostanie szable i na front. Czyli długo go nie po zpłaca .
powinien zostać zutylizowany razem z samochodem XD
dennissliwa napisał/a:
Teraz ma przynajmniej jakiś cel w życiu.
I ta Qrwa żyje? Niedobrze
Powinny mieć limity prędkości bardziej restrykcyjnie ustalane auta. Mniej by taki debil szkód mógł spowodować...
Im wszystko jedno gdzie giną czy to pod bachmutem czy na prostej drodze
grucha85 napisał/a:
Ale kulturalnie awaryjne na końcu włączył
Samochód sam włączył, automatycznie jak wyczuł że coś nie przebiegło jak należy i chyba właśnie został rozbity.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów