📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Postałby jak człowiek w kolejce, to by się pokory nauczył.
Oczami wyobraźni widzę, jak biała dama owija mu sie wokół pleców, pieprz szczypie w majtach a w dybach potyka sie na schodach...
Mówił ewidentnie po rosyjsku.
Ale chuj tak naprawdę wiadomo. Na początku widać, że ta baba wykonuje agresywne gesty, nie wiadomo co mu powiedziała, może nazwała go moczymordą i kazała wypierdalać. A potem to już mogło gościa ponieść i nie za bardzo po pijaku myślał nad tym co robi.
Jeden papeć jej spadł .. jednym słowem była papeć od śmierco
Widać, ze typ siedział sobie spokojnie. Baba w białej zbroi wyższości zachowywała się karygodnie i kara nastąpiła.
jebać rycerzyków którzy wpierdalają się za każdym razem gdy facet napierdala kobietę nie wiedząc o co chodzi i je broni jak głupia pała jest równouprawnienie same sobie je wywalczyły więc dajmy im go trochę zasmakować.
generał napisał/a:
równouprawnienie same sobie je wywalczyły
To nie wiesz, że równouprawnienie jest wtedy gdy to im pasuje?
O i to mi się podoba.
Przydałoby się takich kilku może by tym oto sposobem skrócili kolejki do lekarzy
Przydałoby się takich kilku może by tym oto sposobem skrócili kolejki do lekarzy
Podleciała ta druga, taka chudzinka, i myślała że się gościu przestraszy... no kurwa, mogła się odwrócić i polecieć choćby po krzesło, ale po co lepiej samemu zebrać wpierdol...
KrisCFC napisał/a:
Podleciała ta druga, taka chudzinka, i myślała że się gościu przestraszy... no kurwa, mogła się odwrócić i polecieć choćby po krzesło, ale po co lepiej samemu zebrać wpierdol...
Tak wygląda w praktyce to głupie podejście lasek którym się wydaje, że mogą wykonywać męskie zawody i pracować w wojsku, policji etc. Kobieta nigdy nie dorówna facetowi pod względem siły, nawet zwykły najebus by sklepał takie dziewuszki. Skończyłoby się to tak, że po strzale w łeb albo by poszła spać albo biegałaby w dookoła w szoku, bo przecież jak tak można kobiety bić pojebane są kobiety myślące, że mogą być obrońcami świata
duża ta kuchnia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów