Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najwiekszy ból przez mrówki? Facet ustalił skalę bólu ? rozżarzone węgle, gwoździe w pietach czy kamienie nerkowe? buhahahahah weźcie patafiany skończcie pieprzyc. Idzcie na porodówkę i najlepiej do szpitala gdzie "szpital przyjazny dziecku" nie jest przyjazny matce to posłuchacie i niemal poczujecie co to jest ból od którego sie rzyga, mdleje czy sra jednocześnie.
zamknij pysk
Cierpi na niego tylko 0,1% populacji, a niektórzy lekarze opisują go jako największy ból jaki może spotkać człowieka
Tak tu akurat nie trzeba być ekspertem wyszukiwarek żeby się dowiedzieć, że wszystkie ugryzienia sprawdzał na sobie. A to że najgorszy ból jaki ktoś poczuł to poród to nie znaczy, że faktycznie jest najgorszy.najwiekszy ból przez mrówki? Facet ustalił skalę bólu ?
piszesz do mnie "zamknij pysk" a w nastepnym komentarzu walisz o szacunku do obu płci? hahahah
Panowie bez fochów proszę bo wali gejówą
Typ wypowiedzi jest żałosny, i zapierdala mi od Ciebie w chuj prostactwem zamiast retoryką, więc może lepiej zamilcz. I nie robie tego jako facet, po prostu wkurwiasz oczy swoim zachowaniem i stylem pisania. Patoli mówimy nie więc cześć i do widzenia.
Dziękuję że zrobiłeś ze mnie królowa- aż mi normalnie lepiej
Mam prawo do własnej opinii jak równiez do wyrażenia jej tutaj i nikt, powtarzam nikt nie może mi tego zabronić , tymbardziej wszech wiedzący panowie, co poniektórzy piękni w swojej ułomności. Przepraszam? a w którym momencie napisałam, że urodziłam dziecko? mam rozumiec że jesteś jakąś wróżką i wyczytałeś to w fusach? Przepraszam, słyszałeś ze kazdy człowiek ma swój próg bólu? Dla jednego ugryzienie ww mrówki nie miesci sie w skali, dla innych szczytem jest złamana ręka czy poród. Widzisz, ty nazwałeś mnie prostakiem bo widzisz tylko moją pyskówkę, ja nazwę cię płytkim człowiekiem, gdyż brniesz ślepo w swoich poglądach mając za nic cudzą opinie i odmienne zdanie.
Dziękuję że zrobiłeś ze mnie królowa- aż mi normalnie lepiej
Dobra, miałem racje, zamknij ten jebany pysk bo wszystkich denerwujesz.
rodziłam i wole rodzić nawet 5 razy dziennie niż mieć kamienie na nerkach, dziękuje, nie róbmy z siebie superbohaterek bo to pierdolenie o bólach porodowych skurczach itp jest mocno przereklamowanenajwiekszy ból przez mrówki? Facet ustalił skalę bólu ? rozżarzone węgle, gwoździe w pietach czy kamienie nerkowe? buhahahahah weźcie patafiany skończcie pieprzyc. Idzcie na porodówkę i najlepiej do szpitala gdzie "szpital przyjazny dziecku" nie jest przyjazny matce to posłuchacie i niemal poczujecie co to jest ból od którego sie rzyga, mdleje czy sra jednocześnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów