Włożenie rąk do rękawic z mrówkami - bullet ants ( Paraponera clavata )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole, jak to jest najgorszy bol to ja jestem ksiedzem! O bolu nikt nic nie wie ,kto nie mial kamieni nerkowych. Wtedy z bolu sie nie krzyczy. Wtedy sie z bolu zyga i traci przytomnosc.
kevin171 napisał/a:
Ja pierdole, jak to jest najgorszy bol to ja jestem ksiedzem! O bolu nikt nic nie wie ,kto nie mial kamieni nerkowych. Wtedy z bolu sie nie krzyczy. Wtedy sie z bolu zyga i traci przytomnosc.
rozumiem, że porównałeś to z ukąszeniem tych mrówek skoro snujesz taką tezę?
kevin171 napisał/a:
"Ukąszenie tego niewielkiego, mniej więcej dwucentymetrowego owada boli na poziomie porównywalnym do postrzału, a ból nie ustępuje co najmniej przez 24 godziny. W skali bólu Schmidta jest on największy."
"Schmidt porównał ból wywołany przez tę mrówkę do chodzenia po rozżarzonych węglach z siedmioipółcentymetrowymi gwoździami wbitymi w pięty."
Tak, ludzie poddani temu testowi równierz wymiotują i tracą przytomość
@rai87 jest to największy ból który może odczuć człowiek od czynnika zewnętrznego.
Cytat:
poczytaj sobie o klasterowym bólu głowy, są nawet filmiki na YT
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2014-08-06, 20:01 ]
tutaj temat o tym sadistic.pl/klasterowe-bole-glowy-vt26697.htm
A tam kurwa, kiedyś zajebałem małym palcem stopy w szafę, te mrówki niech se w dupe wsadzą pojeby jedne
Paraponera clavata – gatunek mrówek, który zwany jest „bullet ant” (ang. bullet – pocisk). Ukąszenie tego niewielkiego, mniej więcej dwucentymetrowego owada boli na poziomie porównywalnym do postrzału, a ból nie ustępuje co najmniej przez 24 godziny. W skali bólu Schmidta jest on największy.
Kopypastewikipedia, nie dziękujcie.
Kopypastewikipedia, nie dziękujcie.
Chyba Cię nigdy nikt w jaja nie kopnął
Podtarł by sobie tyłek liściem gympie-gympie to by było coś. Ból od neurotoksyn który może trwać miesiącami a nie nędzne 24h.
A ukaszenie szkaradnicy (stonefish) to nie najgorszy bol znany czlowiekowi?
Jak widać po niezawodnych komentarzach ekspertów, najgorszy ból to ból dupy.
Nie żebym się przypierdalał czy coś, bo bardzo lubię jak jest dużo materiału na sadola i w ogóle, ale ostatnio boję się, że jak otworzę lodówkę, to zobaczę maksymiliana...
Te mrówki są nazywane Bulletami czyli pociskiem. Kiedyś wstawiałem taki filmik na sadola, sławny gostek który przeprowadzał filmy dokumentalne w różnych krajach brał udzial w tym obrzędzie. Tak nastoletni chłopcy stają się mężczyznami. Gość po prostu płakał , kręciło mu się w głowie i tracił świadomość. Ból jest niesamowity, jedno ukąszenie mrówki Bullet to porównywalny ból z użądleniem około 40 pszczół w jedno miejsce.
Temat już tu widnieje, wystarczy po tagach znaleźć .
Temat już tu widnieje, wystarczy po tagach znaleźć .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów