📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Fajny fajt powyżej. Eminem eminemem, zarobił za to pewnie masę kasy, ale jako kobietę wkurza mnie panna pomocnik. Znaj swe miejsce. Chyba, że masz wifi w kuchni
To czego chwytam się w chwilach ostatecznych jest głęboko we mnie.
Nigdy tego nie poznasz, Nie dotkniesz, nie ujarzmisz.
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
~Pomocnik Św. Mikołaja
za duzo tekstu piszesz, ktorego nie chce mi sie czytac i gadasz jak pieprzony niedorozwoj. Wiec przestan pisacbo jedyne co widze to hau hau hau.
Gdzie nauczylas sie zmieniac szczekanie na polski? musisz byc kuresko uzdolnionym psem.
To mowie ja Eryk. Interesuje się komputerami i książkami fantasy. ostatnio nabilem 70ty level swoim warlockiem w WoW. Czasami chodze do lasu na sesje warhammera.
za duzo tekstu piszesz, ktorego nie chce mi sie czytac i gadasz jak pieprzony niedorozwoj. Wiec przestan pisacbo jedyne co widze to hau hau hau.
Gdzie nauczylas sie zmieniac szczekanie na polski? musisz byc kuresko uzdolnionym psem.
To mowie ja Eryk. Interesuje się komputerami i książkami fantasy. ostatnio nabilem 70ty level swoim warlockiem w WoW. Czasami chodze do lasu na sesje warhammera.
emkens napisał/a:
Fajny fajt powyżej. Eminem eminemem, zarobił za to pewnie masę kasy, ale jako kobietę wkurza mnie panna pomocnik. Znaj swe miejsce. Chyba, że masz wifi w kuchni
Głupszej dziewczyny niż ty, jeszcze na sdc nie widziałam
Eminem powiedział że nie zaśpiewa dla Polaków i żydów więc jest antysemitą i najgorsze jest to że Polaków taktuje na równo z nimi. Największymi antysemitami byli niemcy podczas 2 wojny światowej. Skoro przyjmuje ich ideologię to niech teraz ssie szwabskiego kutasa.
to nic nie zmienia i tak pozostaje białą małpą z upośledzonym wyrazem twarzy
haha dobrze hujowi szkoda że mu do japy nie wsadził!!!!
pierdolony biały czarnuch huj mu w serce!!
pierdolony biały czarnuch huj mu w serce!!
mam wyjebane. I tak robi chujową muzykę
widać że masz wyjebany po twoim zmniejszonym zdjęciu po lewej
Eminem jest zbyt zajebisty żebyście mogli wogóle coś do niego napisać
tyle na ten temat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów