18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Ęmi 2011-01-04, 15:14 1
Fajny fajt powyżej. Eminem eminemem, zarobił za to pewnie masę kasy, ale jako kobietę wkurza mnie panna pomocnik. Znaj swe miejsce. Chyba, że masz wifi w kuchni

Jestem czymś co było, co jest i co będzie. Jestem jedyną rzeczą stałą.
To czego chwytam się w chwilach ostatecznych jest głęboko we mnie.
Nigdy tego nie poznasz, Nie dotkniesz, nie ujarzmisz.
To jest druga strona - Niewielu tam przechodzi
Zgłoś
mereel 2011-01-04, 18:00
~Pomocnik Św. Mikołaja
za duzo tekstu piszesz, ktorego nie chce mi sie czytac i gadasz jak pieprzony niedorozwoj. Wiec przestan pisacbo jedyne co widze to hau hau hau.
Gdzie nauczylas sie zmieniac szczekanie na polski? musisz byc kuresko uzdolnionym psem.

To mowie ja Eryk. Interesuje się komputerami i książkami fantasy. ostatnio nabilem 70ty level swoim warlockiem w WoW. Czasami chodze do lasu na sesje warhammera.
Zgłoś
Feragas 2011-01-04, 18:32
Eminem wygląda jak osiedlowe cfaniaczki:)
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-04, 18:49
emkens napisał/a:

Fajny fajt powyżej. Eminem eminemem, zarobił za to pewnie masę kasy, ale jako kobietę wkurza mnie panna pomocnik. Znaj swe miejsce. Chyba, że masz wifi w kuchni

Głupszej dziewczyny niż ty, jeszcze na sdc nie widziałam

Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Zgłoś
djpolb 2011-01-04, 19:56
Eminem powiedział że nie zaśpiewa dla Polaków i żydów więc jest antysemitą i najgorsze jest to że Polaków taktuje na równo z nimi. Największymi antysemitami byli niemcy podczas 2 wojny światowej. Skoro przyjmuje ich ideologię to niech teraz ssie szwabskiego kutasa.
Zgłoś
�................z 2011-01-04, 21:56
@djpolb chuja labsie wiesz

Fragment jakiegoś demota
Zgłoś
mereel 2011-01-05, 23:21
to nic nie zmienia i tak pozostaje białą małpą z upośledzonym wyrazem twarzy
Zgłoś
martin133 2011-01-16, 16:23
haha dobrze hujowi szkoda że mu do japy nie wsadził!!!!
pierdolony biały czarnuch huj mu w serce!!

po chicago biegam nago
Zgłoś
L................k 2011-01-16, 17:28
Kobyle Caco napisał/a:

@~Pomocnik Św. Mikołaja

mam wyjebane. I tak robi chujową muzykę

widać że masz wyjebany po twoim zmniejszonym zdjęciu po lewej

Eminem jest zbyt zajebisty żebyście mogli wogóle coś do niego napisać

tyle na ten temat
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów