📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Pomocnik Św. Mikołaja napisał/a:
Mówisz tak o kolesiu który urodził się w biednej rodzinie. Odeszła od niego dziewczyna , dostał zakaz widywania swojego dziecka, patrzył jak matka znęca się nad jego młodszym bratem. Miał za sobą nieudaną próbę samobójczą, mówisz o kolesiu który tworzy piosenki napierdalające na ludzi a sam jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero.
Uważasz, że nie miał gorszych dni od tego ?
Mam to w dupie.
Hmm... czy mi się wydaje, czy poniektórym panom na sadisticu brakuje jajek i kozaczą tylko jak są w "grupie" "facetów"? Pani pomocnik, co by nie mówić o penisie (bo "panowie" widzę mają kompleksy), takowe jaja posiada. A i argumentów używa.
i jeszcze jedno, współczuję waszym potencjalnym partnerkom, chyba, że jesteście takimi cipkami, że przy nich będziecie bali się wyrażać swoje "poglądy"?
i jeszcze jedno, współczuję waszym potencjalnym partnerkom, chyba, że jesteście takimi cipkami, że przy nich będziecie bali się wyrażać swoje "poglądy"?
@up no no już tak się nie podlizuj i tak Ci nie da
@Pomocnik Św. Mikołaja
Można założyć kółko fanowskie?
Można założyć kółko fanowskie?
czytajac wasze wypowiedzi zauwazam ze spiniacie na temat goscia ktory ma mase kase, ma wyjebane na tykich ludzi jak ja i wy a wy sie o niego klocicie, a on nas wszystkich ma dupie tak samo jak ja jego, kawalki niektore ma ciekawe, a jego zycie chuj mnie interesuje, wazne ze bylo darcie
wezcie sie wszsycy spotkajcie, wpierdolcie sobie porzadnie i wstawcie efekty na harda.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
BTW
Ok z mojej strony na temat dyskusji krotka pilka...
Jezeli ~Pomocnik Św. Mikołaja zdeklaruje sie ze opierdoli mi gale, wstawie sie za nia.
Jezeli nie, ide za glosem tlumu i powiem uprzejme, spierdalaj byle szybko.
Jezeli ~Pomocnik Św. Mikołaja zdeklaruje sie ze opierdoli mi gale, wstawie sie za nia.
Jezeli nie, ide za glosem tlumu i powiem uprzejme, spierdalaj byle szybko.
Prawie wszyscy to juz widzieli... a Eminemowi dobrze mu tak szkoda ze mu nosa do rowa nie wsadzil hahahaha po za tym huj z Eminemem bo jest jebanym ciulem!
Dzieci głodują na świecie. Jest tyle biedy w koło, a Wy się spinacie o jednostkę?
Byleby komuś przyjebać komentarzem.
Zresztą mnie to wali, idę przejebać pół renty.
Byleby komuś przyjebać komentarzem.
Zresztą mnie to wali, idę przejebać pół renty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów