📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no kurwa, po co wprowadzasz ludzi w błąd?
Wszystko ustawione było. Tyle na temat, poczytaj o tym.
Wszystko ustawione było. Tyle na temat, poczytaj o tym.
Mówisz tak o kolesiu który urodził się w biednej rodzinie. Odeszła od niego dziewczyna , dostał zakaz widywania swojego dziecka, patrzył jak matka znęca się nad jego młodszym bratem. Miał za sobą nieudaną próbę samobójczą, mówisz o kolesiu który tworzy piosenki napierdalające na ludzi a sam jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero.
Uważasz, że nie miał gorszych dni od tego ?
Uważasz, że nie miał gorszych dni od tego ?
jak nie czytałeś to nie pierdol tylko poczytaj lamo. poza tym jestem dziewczyną, naucz się odróżniać dwa proste znaki.
szkoda tylko ze mial na sobie te ala stringi, fajnie by wygladał z dorodnym kutasem na ryju...
Kurwa powinien był wyciągnąć gnata i odstrzelić jajca temu pierdolonemu niemcowi, wsadzić do gęby i niech się dusi !
@~Pomocnik Św. Mikołaja
Pouczasz nas o tym, że nie powinno śmiać się z rapera mającego gównianą przeszłość, pisząc na portalu, gdzie ludzie żartują z holokaustu, pedofilii, niepełnosprawnych, cudzych nieszczęść, Smoleńska itd.
Gość napisał "Najgorszy dzień w życiu Eminema", a spinasz się jakby Ci kij od szczotki wsadzał w dupę. Oburzasz się ignorancją i nieznajomością och jak smutnej biografii Eminema, a wrzucasz temat "z pamietnika esesmana", czy zdjęcia rozpierdolonego czarnucha na harda, więc won hipokrytko.
Pouczasz nas o tym, że nie powinno śmiać się z rapera mającego gównianą przeszłość, pisząc na portalu, gdzie ludzie żartują z holokaustu, pedofilii, niepełnosprawnych, cudzych nieszczęść, Smoleńska itd.
Gość napisał "Najgorszy dzień w życiu Eminema", a spinasz się jakby Ci kij od szczotki wsadzał w dupę. Oburzasz się ignorancją i nieznajomością och jak smutnej biografii Eminema, a wrzucasz temat "z pamietnika esesmana", czy zdjęcia rozpierdolonego czarnucha na harda, więc won hipokrytko.
On nie wie bo nie Polak. Ale jak to by był Rysiu to by wiedział co z nim zrobić
dyster napisał/a:
@~Pomocnik Św. Mikołaja
Dziękuje, że się tak dokładnie wgłębiłeś w moje posty na sdc. Jesteś pojebany jak z moich zdań wywnioskowałeś, że pouczam kogoś że nie powinno się z niego śmiać. Dla Twojej wiadomości. Napisałam, że na pewno w jego życiu był gorszy dzień niż ten w którym nakręcony został ten filmik. WYPIERDALAJ jak nie umiesz czytać.
@~Pomocnik Św. Mikołaja
Szanuje to że starasz sie uświadomic ze nie był to najgorszy dzień w jego życiu.
Ale nie jestem jego Fanboyem więc skąd mam wiedziec takie rzeczy.
Filmik łachowy dlatego wrzuciłem !
Szanuje to że starasz sie uświadomic ze nie był to najgorszy dzień w jego życiu.
Ale nie jestem jego Fanboyem więc skąd mam wiedziec takie rzeczy.
Filmik łachowy dlatego wrzuciłem !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów