📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Nie no kurwa, po co wprowadzasz ludzi w błąd?
Wszystko ustawione było. Tyle na temat, poczytaj o tym.
Wszystko ustawione było. Tyle na temat, poczytaj o tym.
Mówisz tak o kolesiu który urodził się w biednej rodzinie. Odeszła od niego dziewczyna , dostał zakaz widywania swojego dziecka, patrzył jak matka znęca się nad jego młodszym bratem. Miał za sobą nieudaną próbę samobójczą, mówisz o kolesiu który tworzy piosenki napierdalające na ludzi a sam jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero.
Uważasz, że nie miał gorszych dni od tego ?
Uważasz, że nie miał gorszych dni od tego ?
Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
szkoda tylko ze mial na sobie te ala stringi, fajnie by wygladał z dorodnym kutasem na ryju...
Kurwa powinien był wyciągnąć gnata i odstrzelić jajca temu pierdolonemu niemcowi, wsadzić do gęby i niech się dusi !
@~Pomocnik Św. Mikołaja
Pouczasz nas o tym, że nie powinno śmiać się z rapera mającego gównianą przeszłość, pisząc na portalu, gdzie ludzie żartują z holokaustu, pedofilii, niepełnosprawnych, cudzych nieszczęść, Smoleńska itd.
Gość napisał "Najgorszy dzień w życiu Eminema", a spinasz się jakby Ci kij od szczotki wsadzał w dupę. Oburzasz się ignorancją i nieznajomością och jak smutnej biografii Eminema, a wrzucasz temat "z pamietnika esesmana", czy zdjęcia rozpierdolonego czarnucha na harda, więc won hipokrytko.
Pouczasz nas o tym, że nie powinno śmiać się z rapera mającego gównianą przeszłość, pisząc na portalu, gdzie ludzie żartują z holokaustu, pedofilii, niepełnosprawnych, cudzych nieszczęść, Smoleńska itd.
Gość napisał "Najgorszy dzień w życiu Eminema", a spinasz się jakby Ci kij od szczotki wsadzał w dupę. Oburzasz się ignorancją i nieznajomością och jak smutnej biografii Eminema, a wrzucasz temat "z pamietnika esesmana", czy zdjęcia rozpierdolonego czarnucha na harda, więc won hipokrytko.
On nie wie bo nie Polak. Ale jak to by był Rysiu to by wiedział co z nim zrobić
Dziękuje, że się tak dokładnie wgłębiłeś w moje posty na sdc. Jesteś pojebany jak z moich zdań wywnioskowałeś, że pouczam kogoś że nie powinno się z niego śmiać. Dla Twojej wiadomości. Napisałam, że na pewno w jego życiu był gorszy dzień niż ten w którym nakręcony został ten filmik. WYPIERDALAJ jak nie umiesz czytać.
Ale nie jestem jego Fanboyem więc skąd mam wiedziec takie rzeczy.
Filmik łachowy dlatego wrzuciłem !
Szanuje to że starasz sie uświadomic ze nie był to najgorszy dzień w jego życiu.
Ale nie jestem jego Fanboyem więc skąd mam wiedziec takie rzeczy.
Filmik łachowy dlatego wrzuciłem !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów