18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Zembowy Wruzek 2011-01-03, 16:46 2
Nie no kurwa, po co wprowadzasz ludzi w błąd?
Wszystko ustawione było. Tyle na temat, poczytaj o tym.

Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-03, 16:59 49
Mówisz tak o kolesiu który urodził się w biednej rodzinie. Odeszła od niego dziewczyna , dostał zakaz widywania swojego dziecka, patrzył jak matka znęca się nad jego młodszym bratem. Miał za sobą nieudaną próbę samobójczą, mówisz o kolesiu który tworzy piosenki napierdalające na ludzi a sam jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero.

Uważasz, że nie miał gorszych dni od tego ?

Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Zgłoś
jh0ri 2011-01-03, 17:01
@ty czytałeś ja nie wiec gtfo
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-03, 17:33 6
jak nie czytałeś to nie pierdol tylko poczytaj lamo. poza tym jestem dziewczyną, naucz się odróżniać dwa proste znaki.

Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Zgłoś
tortured_soul 2011-01-03, 18:19 2
szkoda tylko ze mial na sobie te ala stringi, fajnie by wygladał z dorodnym kutasem na ryju...
Zgłoś
magikp1 2011-01-03, 19:40
Miał chujowy widok na scenę...
Zgłoś
Kobyle Caco 2011-01-03, 19:42 5
@~Pomocnik Św. Mikołaja

mam wyjebane. I tak robi chujową muzykę

Zgłoś
p................l 2011-01-03, 19:48 1
Kurwa powinien był wyciągnąć gnata i odstrzelić jajca temu pierdolonemu niemcowi, wsadzić do gęby i niech się dusi !
Zgłoś
Chipsy 2011-01-03, 20:00 2
A czarnuchy jak zwykle się rzucają, o byle gówno ^^
Zgłoś
dyster 2011-01-03, 20:02 44
@~Pomocnik Św. Mikołaja

Pouczasz nas o tym, że nie powinno śmiać się z rapera mającego gównianą przeszłość, pisząc na portalu, gdzie ludzie żartują z holokaustu, pedofilii, niepełnosprawnych, cudzych nieszczęść, Smoleńska itd.

Gość napisał "Najgorszy dzień w życiu Eminema", a spinasz się jakby Ci kij od szczotki wsadzał w dupę. Oburzasz się ignorancją i nieznajomością och jak smutnej biografii Eminema, a wrzucasz temat "z pamietnika esesmana", czy zdjęcia rozpierdolonego czarnucha na harda, więc won hipokrytko.
Zgłoś
Harnas555 2011-01-03, 20:08 3
On nie wie bo nie Polak. Ale jak to by był Rysiu to by wiedział co z nim zrobić

"Podczas Walki nie ma następnej chwili"
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-03, 20:09 18
dyster napisał/a:

@~Pomocnik Św. Mikołaja

Pouczasz nas o tym, że nie powinno śmiać się z rapera mającego gównianą przeszłość, pisząc na portalu, gdzie ludzie żartują z holokaustu, pedofilii, niepełnosprawnych, cudzych nieszczęść, Smoleńska itd.

Gość napisał "Najgorszy dzień w życiu Eminema", a spinasz się jakby Ci kij od szczotki wsadzał w dupę. Oburzasz się ignorancją i nieznajomością och jak smutnej biografii Eminema, a wrzucasz temat "z pamietnika esesmana", czy zdjęcia rozpierdolonego czarnucha na harda, więc won hipokrytko.

Dziękuje, że się tak dokładnie wgłębiłeś w moje posty na sdc. Jesteś pojebany jak z moich zdań wywnioskowałeś, że pouczam kogoś że nie powinno się z niego śmiać. Dla Twojej wiadomości. Napisałam, że na pewno w jego życiu był gorszy dzień niż ten w którym nakręcony został ten filmik. WYPIERDALAJ jak nie umiesz czytać.

Zgłoś
jh0ri 2011-01-03, 20:13
@~Pomocnik Św. Mikołaja

Szanuje to że starasz sie uświadomic ze nie był to najgorszy dzień w jego życiu.
Ale nie jestem jego Fanboyem więc skąd mam wiedziec takie rzeczy.
Filmik łachowy dlatego wrzuciłem !
Zgłoś
eboleq 2011-01-03, 20:18 1
Pewnie wiele razy mial kutasa na ryju, w ryju, koło ryja, za ryjem i przed ryjem. Bo taką chujową muzyką bez obciągania by tyle nie osiągnął
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów