18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
dyster 2011-01-03, 20:20 6
Pomocnik Św. Mikołaja napisał/a:

Dziękuje, że się tak dokładnie wgłębiłeś w moje posty na sdc. Jesteś pojebany jak z moich zdań wywnioskowałeś, że pouczam kogoś że nie powinno się z niego śmiać. Dla Twojej wiadomości. Napisałam, że na pewno w jego życiu był gorszy dzień niż ten w którym nakręcony został ten filmik. WYPIERDALAJ jak nie umiesz czytać.

No to odkryłaś Amerykę. Spięły Ci się poślady że typ napisał, iż to najgorszy dzień Eminema na tyle, że idzie wywnioskować że bardzo Ci przeszkadza że ktoś śmiał z niego zażartować i dlatego pewnie też się produkowałaś z komentem. No ale do tego się teraz nie przyznasz.

No chyba że przejął Cię brak tak elementarnej wiedzy założyciela tematu w kwestii biografii pana E., że postanowiłaś go pojechać dla jego dobra i w celu uświadomienia wszystkich, że to nie był wcale najgorszy dzień w życiu tego rapera! Przecież jeszcze ktoś mógłby tak pomyśleć!
Rozumiem że pod czyimś komentarzem w stylu "Fake, przecież ona nie ma penisa" zamieścisz odpowiedź, "Ty debilu, przecież kobiety nie mają penisów!". No a jak, bo to przecież nie był najgorszy dzień w jego życiu!
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-03, 20:29 2
dyster napisał/a:

No to odkryłaś Amerykę. Spięły Ci się poślady że typ napisał, iż to najgorszy dzień Eminema na tyle, że idzie wywnioskować że bardzo Ci przeszkadza że ktoś śmiał z niego zażartować i dlatego pewnie też się produkowałaś z komentem. No ale do tego się teraz nie przyznasz.

No chyba że przejął Cię brak tak elementarnej wiedzy założyciela tematu w kwestii biografii pana E., że postanowiłaś go pojechać dla jego dobra i w celu uświadomienia wszystkich, że to nie był wcale najgorszy dzień w żciu tyego rapera! Przecież jeszcze ktoś mógłby tak pomyśleć!
Rozumiem że pod czyimś komentarzem w stylu "Fake, przecież ona nie ma penisa" zamieścisz odpowiedź, "Ty debilu, przecież kobiety nie mają penisów!". No a jak, bo to przecież nie był najgorszy dzień w jego życiu!

Tak spięły mi się poślady, tylko sama napisałam że jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero. Masz coś z głową. Jak masz zamiar zaraz napisać, że brak mi argumentów to odpisuje, że szkoda mi czasu na wymianę myśli z osobą która nie umie sensownie składać zdań. Nie będę się produkować dla takiego błota, które nawet nie rozumie co napisałam. Ssij

Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Zgłoś
m................w 2011-01-03, 20:35
@~Pomocnik Św. Mikołaja
Zamknij się już bo zbuduję basen wejdziesz i zabiorę drabinke
Zgłoś
Damianero 2011-01-03, 20:36
Nie dość że niemiec ,to jeszcze pedał. ;/
Zgłoś
S................z 2011-01-03, 20:40

poza tym jestem dziewczyną, naucz się odróżniać dwa proste znaki.

Ale i tak masz kutasa ?
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-03, 20:40 1
@mieczoslaw och kurwa Ty stuprocentowy sadysto..

Pinokio nie nalegaj, nie zaproszę cię na coroczny bal u hrabiego Draculi. Najebiesz się, potkniesz i nieszczęście gotowe.
Zgłoś
eboleq 2011-01-03, 20:42 2

@mieczoslaw och kurwa Ty stuprocentowy sadysto..

zaraz W11 a ty jeszcze na komputerze...
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2011-01-03, 20:45
eboleq napisał/a:

zaraz W11 a ty jeszcze na komputerze...

no to zapierdalaj jak już zdążyłeś w necie ramówkę tvnu zobaczyć

Zgłoś
dyster 2011-01-03, 20:46 2

tak spięły mi się poślady, tylko sama napisałam że jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero. Masz coś z głową kolego. Nie będę się produkować dla takiego błota które nawet nie rozumie co napisałam. Ssij

No już, już, nie denerwuj się i tak wiem że mnie lubisz ;* I wybacz że nie skorzystam z kuszącej propozycji ssania!
Widocznie jednak tak mocno Ci zależało by nas uświadomić, że to nie był jego najgorszy dzień i stąd ten wykład na temat jego przeszłości.

Masz na zgodę, zgodnie ze zwyczajem!

Zgłoś
m................w 2011-01-03, 20:46 2
@~Pomocnik Św. Mikołaja
To Ty zabierałaś dzieci w simsach?
Zgłoś
eboleq 2011-01-03, 20:46

no to zapierdalaj jak już zdążyłeś w necie ramówkę tvnu zobaczyć

kobieta i takie słowa. wstyd.
Zgłoś
jh0ri 2011-01-03, 20:55
To jedna z tych takich nadużywających xD

jak z filmiku poniżej !!

Zgłoś
think666 2011-01-03, 21:16
@Pomocnik Św. Mikołaja
Kocham Cię!!!

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
szczawikens 2011-01-03, 21:18
to sasha baron cohen glambie i to wsyzstko bzlo ustawione nawet spadl na eminema morde hehe wes zastanow sie baranie
Zgłoś
Maddark 2011-01-03, 21:22 1

jak nie czytałeś to nie pierdol tylko poczytaj lamo. poza tym jestem dziewczyną, naucz się odróżniać dwa proste znaki.

Pewnie i tak masz kutasa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów