Dziękuje, że się tak dokładnie wgłębiłeś w moje posty na sdc. Jesteś pojebany jak z moich zdań wywnioskowałeś, że pouczam kogoś że nie powinno się z niego śmiać. Dla Twojej wiadomości. Napisałam, że na pewno w jego życiu był gorszy dzień niż ten w którym nakręcony został ten filmik. WYPIERDALAJ jak nie umiesz czytać.
No to odkryłaś Amerykę. Spięły Ci się poślady że typ napisał, iż to najgorszy dzień Eminema na tyle, że idzie wywnioskować że bardzo Ci przeszkadza że ktoś śmiał z niego zażartować i dlatego pewnie też się produkowałaś z komentem. No ale do tego się teraz nie przyznasz.
No chyba że przejął Cię brak tak elementarnej wiedzy założyciela tematu w kwestii biografii pana E., że postanowiłaś go pojechać dla jego dobra i w celu uświadomienia wszystkich, że to nie był wcale najgorszy dzień w życiu tego rapera! Przecież jeszcze ktoś mógłby tak pomyśleć!
Rozumiem że pod czyimś komentarzem w stylu "Fake, przecież ona nie ma penisa" zamieścisz odpowiedź, "Ty debilu, przecież kobiety nie mają penisów!". No a jak, bo to przecież nie był najgorszy dzień w jego życiu!
No to odkryłaś Amerykę. Spięły Ci się poślady że typ napisał, iż to najgorszy dzień Eminema na tyle, że idzie wywnioskować że bardzo Ci przeszkadza że ktoś śmiał z niego zażartować i dlatego pewnie też się produkowałaś z komentem. No ale do tego się teraz nie przyznasz.
No chyba że przejął Cię brak tak elementarnej wiedzy założyciela tematu w kwestii biografii pana E., że postanowiłaś go pojechać dla jego dobra i w celu uświadomienia wszystkich, że to nie był wcale najgorszy dzień w żciu tyego rapera! Przecież jeszcze ktoś mógłby tak pomyśleć!
Rozumiem że pod czyimś komentarzem w stylu "Fake, przecież ona nie ma penisa" zamieścisz odpowiedź, "Ty debilu, przecież kobiety nie mają penisów!". No a jak, bo to przecież nie był najgorszy dzień w jego życiu!
Tak spięły mi się poślady, tylko sama napisałam że jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero. Masz coś z głową. Jak masz zamiar zaraz napisać, że brak mi argumentów to odpisuje, że szkoda mi czasu na wymianę myśli z osobą która nie umie sensownie składać zdań. Nie będę się produkować dla takiego błota, które nawet nie rozumie co napisałam. Ssij
no to zapierdalaj jak już zdążyłeś w necie ramówkę tvnu zobaczyć
tak spięły mi się poślady, tylko sama napisałam że jest jebanym ćpunem i wygląda jak smutne zero. Masz coś z głową kolego. Nie będę się produkować dla takiego błota które nawet nie rozumie co napisałam. Ssij
No już, już, nie denerwuj się i tak wiem że mnie lubisz ;* I wybacz że nie skorzystam z kuszącej propozycji ssania!
Widocznie jednak tak mocno Ci zależało by nas uświadomić, że to nie był jego najgorszy dzień i stąd ten wykład na temat jego przeszłości.
Masz na zgodę, zgodnie ze zwyczajem!
To Ty zabierałaś dzieci w simsach?
no to zapierdalaj jak już zdążyłeś w necie ramówkę tvnu zobaczyć
kobieta i takie słowa. wstyd.
Kocham Cię!!!