jak na zdjęciu..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie siedział całymi dniami przed kompem i wpierdalał Chipsy.
Skurwysyny ,pokazać "pancie"i "pancia".To te gady winne utuczenia biednego jamniora.
Cytat:
Hmm... Co by tu? ... A, tak!
Twoja stara!
Dzięki, Panie Moderatorze za usunięcie postu ze względu na "niski poziom intelektualny". To był swoisty humor, humor prześmiewczy z puentą bazującą na fenomenie internetowym sprzed kilku lat, gdzie w pierwszej linijce była budowana niepewność i zaciekawienie (odbiorcy), a w drugiej czytelnik był atakowany ordynarnym hasłem, które miało wzbudzić rozbawienie.
Mój, jakże krótki, post cechowała również budowa, która pozwalała na przeczytanie go w sposób, który odzwierciedlałby, jak ów post powienien zostać wymówiony. "..." - przeciągnięcia, "mmm" - to już prawie onomatopeja, natomiast powiększona czcionka i wykrzyknik na końcu - zakrzyknięcie.
A, tak poważnie. Gdybyście naprawdę mieli usuwać posty za ich niski poziom intelektualny, to bylibyście zmuszeni wywalić wszystkich analfabetów, pieniaczy politycznych i wszelkiego rodzaju zakompleksione dziadostwo. Zostałoby wam z 15 użytkowników...
,,mama nadzieje" tekst pewnie z onetu... nawet cytować poprawnie nie potrafią
masakra co ludzie potrafią zrobić zwierzęciu;/ swoją drogą ciekawe jak wyglądają jego byli właściciele
Jak już schudnie to mu skórę, klamerkami na grzbiecie będzie musiała nowa pańcia poupinać.
To po prostu pies hamerykanina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów