📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Ja tam nie opowiadam rasistowskich dowcipów.... rasizm to przecież przestępstwo, a przestępstwo to domena czarnych
- Proszę księdza, oszukałem Żyda. Czy to grzech?
- Raczej cud...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Raczej cud...
ja rozumiem, że trzeba mieć dystans do świata i żyjemy w wolnym kraju
ale pytanie brzmi "kto traktuje to jako zwykły dowcip, a kto takie żarty traktuje, jako domenę jego postępowania i poglądu na świat.
bo granica między dowcipem, a rasizmem, homofobią itd jest bardzo cienka.
ja nic nie mam do tych żartów, ale nie chciałbym, żeby jakiś 15 latek brał to na serio i wprowadzał w życie...
ale pytanie brzmi "kto traktuje to jako zwykły dowcip, a kto takie żarty traktuje, jako domenę jego postępowania i poglądu na świat.
bo granica między dowcipem, a rasizmem, homofobią itd jest bardzo cienka.
ja nic nie mam do tych żartów, ale nie chciałbym, żeby jakiś 15 latek brał to na serio i wprowadzał w życie...
"pan murzyn"
No nie wiem, mnie jakoś to stwierdzenie nie śmieszy... Wiem, że oksymoron, ale strasznie przygnębiający.
srf napisał/a:
No nie wiem, mnie jakoś to stwierdzenie nie śmieszy... Wiem, że oksymoron, ale strasznie przygnębiający.
idź się ze swoimi kolesiami multi-kulti pocierać pisiorami...
Wal śmiało, Twój nick i tak potwierdza ze jesteś biały
Każdy może być rasistą, nie widzę w tym nic złego. Propagowanie rasizmu jest karalne, tak samo kradzież jest karalna, a nie bycie złodziejem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów