Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to ma być? reklamówka rządów PIS? że niby jesteś bogaczem dzięki polityce socjalnej PIS, ale nie umiesz wydawać kasy i to nie wina rządu, że masz długi?
swoją drogą znam taką rodzinę, co ma podobną kasę z socjalu. nawet opał na zimę dostają z gminy. TV mają większy niż mój
Kurwa ! A myślałem że tylko u mnie wspiera sie tak Patologie . Jak mam kurwa nie wierzyć w te brednie TVNowie czy Polsatowe skoro we wsi w której mam działkę mieszkają ludzie z 4 dzieci ... jedno i drugie nie robi . auto jest nie stare nie nowe ok 5-8 letnie Renualt oczywiscie suv . opał tak jak mówisz na zasiłek i jeszcze ekipa do zrzucenia do piwnicy . dom po rodzicach matki . wymiana agd /rtv co 2 lata bo sprzet sie zużywa tv play komputery to wszystko z darownizn i przysluguje z zasiłku . miecio w sklepie nie jednemu sie chwalił co nie dostają . paczki zywnościowe co miesiąc ... jak jedno pojdzie robic tracą wszystko . jedynie gdzie można spotkać ojca to w sklepiku na wsi z piffkiem sie smieje że on wie że żyje i że robota nie dla niego . matka chodzi po szmatach ( nowych i to markowych dzieci chodzą dobrze ubrane i telefoniki tez z wyższej półki ) bo ją widze nie raz jak do roboty jadę pare razy w tygodniu . znajoma prowadzi sklep z odzieża (nowa) to przychodzi i bierze na faktury na ten gops czy jakos tak . nosz krew mnie zalewa jak ja musze za te jebane 3800 zapierdalać i fizycznie i umysłowo po 10 godzin dziennie z sobotnimi nadgodzinami :/
Żona nie może wrócić do pracy bo nie mam na niańke a jest na wychowawczym . młody do żłobka państwowego sie nie dostanie bo żona na wychowawczym kółko sie zamyka.
Jebane nierobi .... chcesz robić to sie nie da ! Jebać cały ten pis jeszcze teraz im dali po 12 tyś...... nosz kurwa mać i wyjdzie Ci morawiecki .. i bedzie móił ze nam niemcy zazdroszczą zarobków ... chyba socialu ......
Mam taką nerwe że jebać gramatyke musze sie napic ....
no to jesteś na dobrej drodze ,pic płodzić podatników innymi słowy Pić.I.Smakować życie ja to muszę zapierdzielać na wolnym powietrzu pod chmurką wiosna lato jesień zima po 12 godzi i 8 tys wykrecić cięzko nie raz a tu proszę broway play station i siedzieć w domu a nie kamienicy chyba sie przestawić trzeba
Kurwa ! A myślałem że tylko u mnie wspiera sie tak Patologie . Jak mam kurwa nie wierzyć w te brednie TVNowie czy Polsatowe skoro we wsi w której mam działkę mieszkają ludzie z 4 dzieci ... jedno i drugie nie robi . auto jest nie stare nie nowe ok 5-8 letnie Renualt oczywiscie suv . opał tak jak mówisz na zasiłek i jeszcze ekipa do zrzucenia do piwnicy . dom po rodzicach matki . wymiana agd /rtv co 2 lata bo sprzet sie zużywa tv play komputery to wszystko z darownizn i przysluguje z zasiłku . miecio w sklepie nie jednemu sie chwalił co nie dostają . paczki zywnościowe co miesiąc ... jak jedno pojdzie robic tracą wszystko . jedynie gdzie można spotkać ojca to w sklepiku na wsi z piffkiem sie smieje że on wie że żyje i że robota nie dla niego . matka chodzi po szmatach ( nowych i to markowych dzieci chodzą dobrze ubrane i telefoniki tez z wyższej półki ) bo ją widze nie raz jak do roboty jadę pare razy w tygodniu . znajoma prowadzi sklep z odzieża (nowa) to przychodzi i bierze na faktury na ten gops czy jakos tak . nosz krew mnie zalewa jak ja musze za te jebane 3800 zapierdalać i fizycznie i umysłowo po 10 godzin dziennie z sobotnimi nadgodzinami :/
Żona nie może wrócić do pracy bo nie mam na niańke a jest na wychowawczym . młody do żłobka państwowego sie nie dostanie bo żona na wychowawczym kółko sie zamyka.
Jebane nierobi .... chcesz robić to sie nie da ! Jebać cały ten pis jeszcze teraz im dali po 12 tyś...... nosz kurwa mać i wyjdzie Ci morawiecki .. i bedzie móił ze nam niemcy zazdroszczą zarobków ... chyba socialu ......
No na umysłowego to się nie nadajesz, no chyba że na polityka.
Pralpunkt jesteś zjebanym debilem
Uwierz wolę być debilem niż wyborca pisu
W moim sercu tylko PIS,
Nie mierzcie wszystkich 1 miara. Nie wiem czy byście chcieli mieć te 10k zł i opiekować się dzieckiem niepełnosprawnym jak jest w tym przypadku oraz mieli tyle odwagi by wychować 2 dodatkowych jako rodzina zastępcza. Wyjątkowo nie trafiony przykład.
odwagi czy głupoty?
Nie mierzcie wszystkich 1 miara. Nie wiem czy byście chcieli mieć te 10k zł i opiekować się dzieckiem niepełnosprawnym jak jest w tym przypadku oraz mieli tyle odwagi by wychować 2 dodatkowych jako rodzina zastępcza. Wyjątkowo nie trafiony przykład.
Tak przy okazji przecież ci ludzie o których mówisz z sadistica opiekują się tymi dziecimi ... płacą podatki, a podatki biorą się z ich pracy. Jednak jest jedna różnica ... nikt nie dał im wyboru czy chcą czy nie chcą sie opiekować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów