Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A takie qrwy będą wkrótce pluły na nas na chodnikach!
Jebane szmaty!
JEBAĆ PIS i KONFEDERACJE i KUKIZA!
I pozostałych jebanych posłów!
10 tysi dla rodziców z 6 dzieci z czego jedno niepelnosprawne to żaden szał. Znam bezdzietne pary którym tyle nie wystarczy .
Nikt im nie kazał robić sobie 6 dzieciaków, a za twierdzenie, że 10k to nie jest dużo, to powinieneś dostać w tej swój socjalistyczno-komunistyczny pysk. 8.5k za nic i to z naszych podatków to jest dużo.
Nie mierzcie wszystkich 1 miara. Nie wiem czy byście chcieli mieć te 10k zł i opiekować się dzieckiem niepełnosprawnym jak jest w tym przypadku oraz mieli tyle odwagi by wychować 2 dodatkowych jako rodzina zastępcza. Wyjątkowo nie trafiony przykład.
Bo oni juz planowali co będą robić. Ja jeszcze nie spotkalam na swojej drodze takich, którzy jadą na zasiłkach sami nie pracują i są NORMALNI. Niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu...
Siedźmy grzecznie na dupach dalej! Niech rozdają nasze pieniądze! Zapierdalajmy na to gówno! Cichutko licząc na zmianę która nie nastąpi! Piszmy posty na Sadisticu, róbmy memy! Na pewno nam się poprawi!
A takie qrwy będą wkrótce pluły na nas na chodnikach!
Jebane szmaty!
JEBAĆ PIS i KONFEDERACJE i KUKIZA!
I pozostałych jebanych posłów!
Akurat Konfederacja chce ukrócić rozdawnictwo. Ale ty zapewne spod znaku pioruna i tęczy, wiec boli cię cipka.
Babciu weź wejdź na interneta, wysyłam Ci linka i wyślij mi pisiont groszy. Babcia na to hmm ale ja nie mam wnuków...Na to Jasiu- Nie szkodzi
Także oni te długi generalnie pierdolą, tylko muszą je spłacić, żeby mieszkanie większe dostać kurwa wasza pisowska mać!
Akurat Konfederacja chce ukrócić rozdawnictwo. Ale ty zapewne spod znaku pioruna i tęczy, wiec boli cię cipka.
Konfederacja to zbiór dzbanów pokroju godek, różne rzeczy można było mówić o Januszu ale chłop pomimo niewyparzonej gęby bardzo inteligentny a teraz otoczył się idiotami i dzbanami tak głupimi, jak wyborcy PISu
Konfederacja to zbiór dzbanów pokroju godek, różne rzeczy można było mówić o Januszu ale chłop pomimo niewyparzonej gęby bardzo inteligentny a teraz otoczył się idiotami i dzbanami tak głupimi, jak wyborcy PISu
Ciężko nie przyznać Ci racji... Korwin to chyba celowo nie chciał przekroczyć 5%, jak było blisko to wychodził, powiedział coś głupiego i miał dalej spokój. Konfederacja jest względnie najlepsza jeśli chodzi o ekonomie, jeśli chodzi o światopogląd, to szkoda strzępić ryja. Przydałaby się centrowa partia, liberalno-kapitalistyczna. Z obu stron zamordyzm, prawica zakazuje Ci aborcji, lewica zakazuje Ci wolności słowa.... pojebana akcja
Do utylizacji się tylko nadają nieroby pie**olone
Wyborcy PIS ...ścierwa...noz k***a nie mogę
Ty to spokojnie możesz usiąść razem z tymi gamoniami na kanapie, bystrzaku idealnie tam pasujesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów