📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robster napisał/a:
Jak mają ochotę to niech się w kiblu pierdolą, komu to przeszkadza.
EasyMedia napisał/a:
nie widzę w tym nic złego, no może poza tym, że to brudny kibel
BongMan napisał/a:
Nie wiem jak inni, ale ja wolę widzieć ludzi pierdolących się po krzakach niż jebanych społeczniaków, którzy nie mają własnego życia i wpierdalają się w cudze...
ciekawe czy tak samo byście gadali jakby w tym kiblu parzyło się dwóch panów, bo kurwa mieli ochotę ...
zwykła patologia i tyle.
Zima nadchodzi na podwórku coraz zimniej, więc jakieś "cieple" miejsce muszą sobie znaleźć
Gdy motłoch parzy się jak zwierzęta, to takie są tego skutki.
niezle:P a ktos ma to? echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101014/POWIAT0303/7760725
jeansy kupić musiał...a nie, jeansy to za loda jak się nie mylę. za dupe to pewnie body i apaszka.
Boss-man napisał/a:
co to kurwa jest body? %-)
kicimus napisał/a:
co to jest apaszka ??????
Panowie albo słowniki albo całe życie na lodach
gówno was obchodzi kto gdzie się pierdoli, zajmijcie się własnym życiem fapowcy
up boli Cię to? Czy zwyczajny prawiczek jesteś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów