📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widac ze do tego sie urodzil do tego dochodza lata tereningu i wyszedl taki wyjeb
ewolucyjnie wątpliwe.
jego przodków nie powinno się udać złapać by przywieźć z afryki na kontynety zamieszkałe przez ludzi...
więc co on robi w ruggby?
jego przodków nie powinno się udać złapać by przywieźć z afryki na kontynety zamieszkałe przez ludzi...
więc co on robi w ruggby?
wjeżdża we wszystkich jak lokomotywa
@Klepczar - on ma raczej maoryskie korzenie i jest Nowozelandczykiem.
@Klepczar - on ma raczej maoryskie korzenie i jest Nowozelandczykiem.
Uda jak rzymski legionista.
Predkosc byka.
musi być to oszukista
czarny steryd - back to afryka.
Predkosc byka.
musi być to oszukista
czarny steryd - back to afryka.
Ciemne i szybko biega to od razu czarnuch? A gówno - Jonaha Lomu to maorys. To tak jakby indianina z nigrem pomylić.
Pierdolicie pseudo rasiści typek jest zajebisty
Drugi film akcja w 2 min 15 sek...wydymał ich bez mydła.
P.S.
Czy to gdzie on kładzie piłkę po dobiegnięciu do końca ma jakieś znaczenie, czy to tylko jego widzimisię?
P.S.
Czy to gdzie on kładzie piłkę po dobiegnięciu do końca ma jakieś znaczenie, czy to tylko jego widzimisię?
Kabul14 napisał/a:
Drugi film akcja w 2 min 15 sek...wydymał ich bez mydła.
P.S.
Ma znaczenie, bo po `przyłożeniu` następuje tzw podwyższenie, czyli wykopanie piłki przed siebie między słupki. To z którego miejsca jest wykop zależy od miejsca przyłożenia (ustawia się po linii prostej).
Wielkim znawcą nie jestem, więc nie wiem czy poprawnej terminologii użyłem .
Dzieci zaraz wrócą ze szkoły i pewnie zaraz zaczną się komentarze jak by to on nie zbierał bawełny wyśmienicie. Otóż uprzedzę te wszystkie komentarze.
Nie nie zbierałby świetnie bawełny bo do tego są potrzebne zwinne palce a nie siła tura i szybkość geparda..... ale swoją drogą, to na gazele mógłby bez łuku chodzić.
Nie nie zbierałby świetnie bawełny bo do tego są potrzebne zwinne palce a nie siła tura i szybkość geparda..... ale swoją drogą, to na gazele mógłby bez łuku chodzić.
Jak na taką masę to zapierdala jak Kazik na kacu do nocnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów