📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak trzeba dodać idź się pobawić klockami.
Już wiem skąd mój syn złapał ten tekst: LUBIĘ PLACKI.Ciągle mi to gada jak wysyłam go po piwo dla mnie
Klimatu tych bajek już nic nie zwróci. Z pewnością nie to, co jest teraz na CN..
Yurij, a potrafisz coś sam od siebie czy tylko kreskóweczki mogą oddać w pełni to co chciałbyś przekazać?
za CN zawsze piwko
Huuuuu, Haaaaaaaa
faaf
Tricc napisał/a:
Klimatu tych bajek już nic nie zwróci. Z pewnością nie to, co jest teraz na CN..
No zgadza się. Ale po za chłamem jeszcze trafi się parę fajnych bieżących produkcji niestety lecących w dziwnych porach jak "Zwyczajny serial", "coś tam z niejakim Flapjackiem i "Pora na przygodę" To ostatnie zdarzyło mi się raz oglądać będąc nieźle ukopconym i rozmawiając jednocześnie z mamą przez telefon. Niesamowite wrażenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów