Sami oceńcie, nic wam nie będę sugerował, najlepiej w HD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
10 " najlepsiejszych" obserwacji NOL-i,
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może jakieś wytłumaczenie, co to NoL, co na tym filmiku jest?
9:30 komuś antena z dachu spadła a z ostatnim filmikiem śmierdzi ściemą tak jak z filmikami o UFO
wszystkie filmiki z tymi "antenkami" i dziwnymi niby samolotami to ściema jak sie masz - brak synchronizacji drgań kamery z nałożonym obiektem ...no i celowe zaniżanie jakości filmu z kamery i bardzo niska ilość klatek na sekundę w ostatnim filmiku (szybciej w takim filmiku dodać efekty) który i tak widać jak wół że jest to dla jaj zrobione - od co najmniej 5 lat mamy kamery HD a tu co? interpolacja 480x320? chyba że to z telefonu to się zgodzę.
urywek ze światłem to stary efekt z adobe
filmik ze śmigłowcem i czymś co lata za samolotami to ściema na 110%
widok czegoś takiego gdziekolwiek to sensacja medialna, pierwsze miejsce oglądalności na YT zaraz za biberem.
do tego ten gość mówiący irytującym akcentem jakby zaraz miał
widok czegoś takiego gdziekolwiek to sensacja medialna, pierwsze miejsce oglądalności na YT zaraz za biberem.
RockyWood napisał/a:
wszystkie filmiki z tymi "antenkami" i dziwnymi niby samolotami to ściema jak sie masz - brak synchronizacji drgań kamery z nałożonym obiektem ...no i celowe zaniżanie jakości filmu z kamery i bardzo niska ilość klatek na sekundę w ostatnim filmiku (szybciej w takim filmiku dodać efekty) który i tak widać jak wół że jest to dla jaj zrobione - od co najmniej 5 lat mamy kamery HD a tu co? interpolacja 480x320? chyba że to z telefonu to się zgodzę.
Musisz wszystko popsuć! Musisz!
Niezidentyfikowany obiekt latający nol
to już UFO się nie da? po cóż polonizować piękny polski język tak na siłę!
Przy możliwościach dzisiejszej animacji nie ma chuja żeby w to uwierzyć
He he he, Sadol i HD
Za ten podpis masz piwo, dawno lepszego żartu nie słyszałem
Za ten podpis masz piwo, dawno lepszego żartu nie słyszałem
@lesio7 Zarówno NOL-i, jak i NOL-ów jest poprawnie, gdyż można odmienić sam skrót (wtedy wersja NOL-i), jak również traktować go, jakby było to pełne rozwinięcie i w takim przypadku użyta będzie druga forma.
A co do samego skrótu: NOL = Niezidentyfikowany Obiekt Latający, po angielsku Unidentified Flying Object czyli UFO.
A co do samego skrótu: NOL = Niezidentyfikowany Obiekt Latający, po angielsku Unidentified Flying Object czyli UFO.
fejki, do tego ta muzyka i postać showmena na końcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów