📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten filmik jest mocno wiekowy, ale piwko za retrospekcje!
...tulipan w 3:13 uffff
...tulipan w 3:13 uffff
Jakim zarzyganiem qwa? przeciez o laczeniu z woda nic nie mowia.
Kurwa, aż jarać się zachciało. Te baty w 2:12 to zajebiste topiszcza.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Warszawa jest lepsza niż zasyfiały kraków
'kurna aż se dżoja odpaliłem ' Na chuj klamiesz gimbusie ? Pewnie niegdy trawy nie widziales na oczy
niby dlaczego mialby sie ktos porzygac...pojebalo?
niezłe gangsusy występują w tym filmiku , kompletne badassy z nieodzownym wyposażeniem mega hiper homo gita - czapka na uszy , nie założoną na uszy ! albo kurwa czapkę z dszakiem przekręconą do tyłu ,joł joł madafaka
@WPR myślisz, że jakby nie zapalił to by żył lepiej? Jak ktoś nie potrafi ogarnąć swojego życia to skończy w gównie, nieważne czy pali, pije czy chuj wie co ćpa. Wszystko jest dla ludzi, ale z UMIAREM! To ludzie niszczą sobie życie, następnie szukając powodów żeby się z tego wytłumaczyć. Jesteś debilem to skończysz w rynsztoku- proste! Marihuana, alkohol i inne używki nie mają z tym nic wspólnego. Tak te najcięższe też. Wiadome jest, że heroina uzależnia praktycznie od pierwszego użycia, więc po chuj ten 1 raz próbować? Nikt o zdrowych zmysłach tego nie zrobi. Marihuana to jest używka która słabo uzależnia, ale jak ktoś będzie chciał się uzależnić to i tak to zrobi. Osobiście lubię sobie od czasu do czasu usiąść i zapalić skręta, bo jest to cholernie przyjemne uczucie po ciężkim tygodniu w pracy, a to że ten relaks jest nielegalny to wina właśnie tych kretynów którzy nie potrafią cieszyć się życiem i ćpają wszystko co im się pod nos podsunie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów