Przekaz dobry... Dają rade nawet. Ale i tak pewno w finale przegrali by z 7 letnia dziewczynką.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
KurwaRomantyk napisał/a:
A dla fanów mocniejszych (rapcore'owych/deathcore'owych) brzmień polecam:
Oczywiście chodziło mi o death rap - chyba byłem śpiący.
W.S.P -Rap Kaganiec ...wtedy to były czasy, nie to co teraz takie gówno w tv, którym sie leszcze jarają ;/
Oglądając takie gówniane fragmenty gównianych programów czuję się szczęśliwy, że nie mam telewizora. Dziękuję.
kamiljot napisał/a:
proste, że jak wychodzą do ludzi to trzeba jakoś wyglądać, na co dzień nie są tacy, raczej odzież z drugiej ręki lub po rodzeństwie.Zawsze mnie rozjebują "biedne dzieciaki z ulicy" w koszulkach za 120 zł za pieniądze mamy. Jakież oni mieli trudne dzieciństwo. No cóż, tylko im współczuć.
Ich na te ciuchy nie stać. Mają od sponsorów.
Po jednym z pierwszych ich występów z okazji jakiegoś święta w rodzinnym mieście (nie pamiętam z jakiej to okazji było) mnóstwo lokalnych przedsiębiorców, zadeklarowało im pomoc. Że jestem również z Mławy to mogę coś na ten temat powiedzieć i choć nie podoba mi się to jak w Polsacie wypowiedzieli się na temat naszego miasta to nie życzę im źle, bo w końcu powiedzieli to co widzą swoimi oczyma. Ja biedy w Mławie nie widzę, pewnie dlatego bo mnie ona nie sięga. Ale przecież co ja tam kurwa wiem, za chwilę, swoje ryje otworzycie, że chłopaki w ogóle nie znają się na HH, zero rymu i po jaki huj z tym do tv. umiesz lepiej? tak, to udowodnij. Jak nie to z łaski swojej zamknij ryj i nie krytykuj tych co próbują wybić się z gówna.
Więc pozdr dla wszystkich pozostałych hater'ów co sądzą, że mają za co się ubrać a "brudne ulice" nie są ich pochodzeniem.
Polityków, muzyków, aktorów też nie krytykujesz? Bo chyba nie jesteś żadnym z nich? Ciemne podejście- zrób coś sam, aby móc kogoś/ coś innego ocenić...
Co do tego "brudnych ulic" ja napisałem, że "nie sądzę" co równa się, że nie jestem pewien i nie poddaje tego do końca pod osąd (zresztą ich samych nigdzie nie poddałem ocenie). Ty mówisz, że wiesz ocb z nimi i zakładam, że tak jest, więc dobra.
Dobrze, że próbują, chwała im za to, że chcą coś robić, a nie gnić w bagnie i zjebać sobie życie łojąc winiacze, ale nie zmienia to faktu, że ten kawałek jest no... chujowy i nie mówię tego z zawiści, ale słucham trochę naszego krajowego podziemia i muszę powiedzieć, że jak dla mnie panowie od kołysanki są "zjedzeni", no ale są gusta i guściki.
Grillowany napisał/a:
Nie wspominam już o mainstreamowcach t.j. Pyskatym, VNMie, Pihu, Pezecie, Onarze, HiFi Bandzie, Ramonie, Rafim czy Eldoce.
Nie zapominaj o Kuli i Omenie
1:10 on wygląda jak brat Maćka tylko bez downa ;p
Oryginał jest o MAGIKU I dla MAGIKA , i został stworzony przez Nagły Atak Spawacza tytuł" Aleja nr 6 grób nr 4 "
Mozna było się znimi zgadzać lub nie ,ale orygnał nalezy do nich , a to co zrobili ci frajerzy to zwykłe ksero,czy jak ktoś woli plagiat .
Mam w du... takich pseudo raperów . AMEN
Mozna było się znimi zgadzać lub nie ,ale orygnał nalezy do nich , a to co zrobili ci frajerzy to zwykłe ksero,czy jak ktoś woli plagiat .
Mam w du... takich pseudo raperów . AMEN
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów