📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupi jak but, bo wierny, nie jeden napierdala kijem po głowie ale dostanie taki żarcie i skowronkach. Gdyby były mądre to by do gardeł się rzucały skurwysynom.
ten fajny
nie wiem co kitację mówią ale pewnie "będzie zupka, tego ledwo ciepłego na początek obijemy kijami, żeby mięsko było kruche, a drugi na później"
ten fajny
nie wiem co kitację mówią ale pewnie "będzie zupka, tego ledwo ciepłego na początek obijemy kijami, żeby mięsko było kruche, a drugi na później"
Przecież on czekał, aż wszyscy pójdą i mógłby sobie wtedy kosteczki poobgryzać
@alan10
To, że starzy nigdy ci nie pozwolili mieć psa i to, że byłeś dla nich śmieciem i podporządkowanym gównem bez wartości, nie znaczy, że psy i inni też tym samym są. Podporządkowanym robolem to może być wół, ale nie pies. Dowodów na miłość psa do swojego pana jest wiele, nawet psy, które są bite (niestety) przez swoich właścicieli są im wierne do końca życia. Psy mają jedną wspaniałą wadę - wybaczają. Zapamiętaj to zerze.
To, że starzy nigdy ci nie pozwolili mieć psa i to, że byłeś dla nich śmieciem i podporządkowanym gównem bez wartości, nie znaczy, że psy i inni też tym samym są. Podporządkowanym robolem to może być wół, ale nie pies. Dowodów na miłość psa do swojego pana jest wiele, nawet psy, które są bite (niestety) przez swoich właścicieli są im wierne do końca życia. Psy mają jedną wspaniałą wadę - wybaczają. Zapamiętaj to zerze.
Jestem właśnie po filmie "Megan is missing" - oparty na faktach.
Skoro tamto mnie nie ruszyło to nie ma chuja, żeby ta piosenka obudziła we mnie "uczucia wyższe".
Taa...dzisiaj to ja będę "tym złym"
Skoro tamto mnie nie ruszyło to nie ma chuja, żeby ta piosenka obudziła we mnie "uczucia wyższe".
Taa...dzisiaj to ja będę "tym złym"
@Up A twoja matka jest gruba
@up
To Twoja jest gruba. Naucz się czytać ze zrozumieniem
To Twoja jest gruba. Naucz się czytać ze zrozumieniem
alan10 napisał/a:
Pies nie jest przyjacielem, nigdy nie był i nigdy nie będzie. Jest sługą, niewolnikiem, po prostu... psem.
Kiedy mówię komuś, że jest czyimś psem, to mam na myśli popierdółkę, podporządkowanego śmiecia, dupoliza, bynajmniej nie przyjaciela. Kumacie różnicę?
Kurwa, ludzie kupują (kupują!) sobie psa żeby się dowartościować posiadaniem poddanego, a później pierdolą o jakiejś przyjaźni. Idź pan w chuj z takim przyjacielem.
Stary kumplom tak o Tobie opowiada ?
komentować film czy komentarze?
I pomyśleć, że jakieś zawszone skurwysyny potrafią się znęcać nad psami. Fakt, często są bardzo głupie ze względu na to, że się szalenie przywiązują - po to są! Przeszło rok pochowałem swoją sukę, codziennie gapie się na jej zdjęcie.
Ganjaguru napisał/a:
Amy Lee ale czy ktoś wie jaki to tytuł utworu??
Evanescence - My immortal.
Jakbym chciał się wzruszać i przejmować to wszedłbym na jakąś inną stronę. To jest sadistic a nie wwf.com
grzankojad napisał/a:
@Józef Pies ma okazywać szacunek,a nie być niewolnikiem popierdoleńcu. dowartościować się posiadaniem poddanego? i co ten poddany będzie dla ciebie robił? posprząta za ciebie? o czym ty mówisz człowieku?
O co Ci do kurwy nędzy chodzi?
Czy ja coś powiedziałem, że pies jest niewolnikiem, czy tez poddanym?
Odłóż wstrzykiwanie marihuany , bo czepiasz się niewłaściwej osoby..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów