Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
To Twoja jest gruba. Naucz się czytać ze zrozumieniem
Taka gruba ze juz nie zmiesci krytyki ?
Pies to najwierniejszy przyjaciel człowieka ?! A rodzina ? Aha kumam. Ja mam Ładę 24 letnią ( samochód ) i jest wierniejsza dla mnie niż pies. Pies ciebie dowiezie ?! Miałem sytuację gdy myślałem, że będę stał parę dni bo nie chciała odpalić telefon padł itp. Powiedziałem "No dawaj maleńka dasz radę !" Od razu odpaliła nawet lepiej niż zazwyczaj ! Pies kupi tobie żywność ? Pies dowiezie ciebie gdzie tylko chcesz? Pies zarobi dla ciebie pieniądze ?! Ludzie to tylko zwierzęta. Czasami widzę, że przez jedno zwierze ludzie porzucają rodzinę itp. Jak to się kończyło ? X letni mężczyzna / kobieta nie żyję -,-
Jesteś tak kurwa żenujący, że nie będe tego komentował.
Tylko zobacze, że ktoś bije zwierze to mu łeb rozjebie...
Ja tu wchodze by sie posmiac a nie poplakac.
Nie wierzysz ;_;? Eksperyment wyłacz dzwiek, i pusc ponizsza piosenke.
fakt, przez podkład dźwiękowy niektórzy pierdolą jakie to smutne. Ale gdyby nie było żadnego podkładu czy też oryginalne dźwięki to i tak pewnie wzruszyłby się osoby które zawsze miały psa i wiedzą jaka to "więź"... Dla mnie filmik w chuj smutny i jednak muzyka dodaje mu czegoś.
I co to do kurwy jest " ;_; "?
Pies to najwierniejszy przyjaciel człowieka ?! A rodzina ? Aha kumam. Ja mam Ładę 24 letnią ( samochód ) i jest wierniejsza dla mnie niż pies. Pies ciebie dowiezie ?! Miałem sytuację gdy myślałem, że będę stał parę dni bo nie chciała odpalić telefon padł itp. Powiedziałem "No dawaj maleńka dasz radę !" Od razu odpaliła nawet lepiej niż zazwyczaj ! Pies kupi tobie żywność ? Pies dowiezie ciebie gdzie tylko chcesz? Pies zarobi dla ciebie pieniądze ?! Ludzie to tylko zwierzęta. Czasami widzę, że przez jedno zwierze ludzie porzucają rodzinę itp. Jak to się kończyło ? X letni mężczyzna / kobieta nie żyję -,-
Twoja głupota będzie mnie razić do rana... 18 lat a jebie gimbusem na kilometr.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów