Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakież to musiałoby być chujowe uczucie przez te kilka sekund jak taki by się w trakcie rozmyślił...
Zawsze mnie zastanawiało co taki samobójca myśli w trakcie lotu. W sensie na bank pierwotny instynkt przetrwania mu podpowiada, że chyba spierdolił i może nie powinien.
Jakież to musiałoby być chujowe uczucie przez te kilka sekund jak taki by się w trakcie rozmyślił...
Właśnie też nie wiem co nimi dyktuje. Różnie w życiu bywało ale jak cię życie jebnie to się kurwa podnosisz i idziesz dalej.
Zawsze mnie zastanawiało co taki samobójca myśli w trakcie lotu. W sensie na bank pierwotny instynkt przetrwania mu podpowiada, że chyba spierdolił i może nie powinien.
"O ja pierdoleeeeeeeeeeeee!"
Zawsze mnie zastanawiało co taki samobójca myśli w trakcie lotu.
"Kurwa żelazka nie wyłączyłem" albo "Jasny gwint dzisiaj dziesiąty miałem zus zapłacić"
Jeśli nie wiesz co myśli w trakcie lotu to zwyczajnie podejdź i zapytaj jak już wyląduje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów