18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Najlepszy sposób na długi
Flodzia • 2022-11-07, 8:25

Wg źródła kobieta Karuna za namową psiapsółki zaciągnęła wysoki kredyt w banku oraz zapożyczyła się u znajomych i przekazała te pieniądze swej psiapsółce, która rzekomo miała je zainwestować w BC Co stało się tak na prawdę z pieniędzmi tego nie wiadomo bo psiapsółka przestała odbierać telefony i Karuna została z dużymi długami których nie była w stanie spłacać.

amarujala.com/madhya-pradesh/indore/karuna-suicide-case-indore-before-...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hetman_Wielki 2022-11-07, 12:07
coś jej nie szlo?

mam nadzieje ze poszła wcześniej sie wyszczać i zrobić klocka
Zgłoś
MalcolmX 2022-11-07, 12:11 2
Zgłoś
Latissimus 2022-11-07, 13:21 2
Znawca_Cipek napisał/a:

Nie chce mi się wierzyć, żeby to było takie proste. Rdzenia nie przerwała, a przed odruchowym ratowaniem się łapskami od uduszenia nie powstrzymałaby się. Równie dobrze można by wstrzymać oddech i w ten sposób się udusić, gdyby to było takie proste. Jeszcze jaką mięciutką pętlę sobie zrobiła...Fejk, jak dla mnie.

Odcina krew do mózgu i traci się przytomność
Zgłoś
Kici-Kici 2022-11-07, 13:22
głupia suka
Zgłoś
nebelwerfer 2022-11-07, 14:44 2
Baronessa napisał/a:

wydaje mi się, że jeżeli pętla jest dobrze i ciaśniutko założona, tak jak w tym przypadku, to najpierw zostaje zablokowany dopływ krwi (z tlenem) do mózgu poprzez zaciśnięcie tętnic szyjnych w skutek czego samobójca traci szybko przytomność.

Baronowa ma rację bezsprzecznie, tu nie chodziło już o oddychanie.
Zgłoś
UrlichUrwich 2022-11-07, 18:51
.... po czym wysłała nagranie do banku, żeby udowodnić, że już nie żyje i nie musi nic spłacać.
Zgłoś
matrix951 2022-11-07, 20:16
Co jak co czasem Flodzia wstawi coś w sam raz
Zgłoś
Mordawkubeł 2022-11-08, 0:53
Jak można do tego stopnia ufać drugiej osobie to ja nie wiem własne życie dajesz w zastaw.
Zgłoś
ikswezclam 2022-11-08, 15:19
Znawca_Cipek napisał/a:

Nie chce mi się wierzyć, żeby to było takie proste.

Jest banalnie proste, walczysz tylko gdy chcesz żyć, jako młody dzieciak usiadłem na schodach na strychu i zacisnąłem sobie na szyi szalik i po prostu odplynalem, bez żadnego szarpania, żyję bo zsuwając się ze schodów szalik się poluzował, nie wierzysz musisz spróbować.
Zgłoś
yankers 2022-11-08, 16:56 3
Znawca_Cipek napisał/a:

Nie chce mi się wierzyć, żeby to było takie proste. Rdzenia nie przerwała, a przed odruchowym ratowaniem się łapskami od uduszenia nie powstrzymałaby się. Równie dobrze można by wstrzymać oddech i w ten sposób się udusić, gdyby to było takie proste. Jeszcze jaką mięciutką pętlę sobie zrobiła...Fejk, jak dla mnie.

Jest to bajecznie proste.

Prawie nigdy nie pojawia się odruch, tylko dlatego że dopływ krwi do mózgu jest blokowany razem z dopływem powietrza do płuc. Po kilku sekundach mózg zużywa większość tlenu i hormonów która mu pozostała, po czym odłącza swoje najmniej potrzebne rejony, pierwszy leci płat czołowy i większość regionów odpowiedzialnych za świadomość, drugie w kolejności są receptory GABA, opioidowe i tym podobne, potem leci podświadomość.
Mózg próbuje do końca zachować sprawność najbardziej potrzebnych organów, cała reszta idzie w pizdu.

Zanim pojawią się jakiekolwiek odruchy, tracisz całkowicie świadomość a mózg przechodzi w awaryjny tryb działania pozostawiając jedynie te regiony które potrzebne są do zapewnienia funkcjonowania najważniejszych organów.

Baronessa napisał/a:

Jak kiedyś spróbuję i mi się nie uda, to powiem wam, czy to prawda i jak się dyndało te kilka sekund, chyba, że ktoś próbował, to niech opowie, jakie są wrażenia.

Jakie są wrażenia? Czujesz bolesny ucisk, po kilku sekundach pojawiają się zawroty głowy, jakieś15 sekund od powieszenia tracisz przytomność. Jak cię wybudzą w szpitalu, szyja będzie boleć kilka ładnych tygodni a psychiatra pierdolić o nieodpowiedzialności etc.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem