📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@czaki126pl - to oznacza, że masz w gratisie
Czy do mięsa to nie wiem, ale piwo po tym smakuje zajebiście
Propaganda. Pamiętam jak w podstawówce 10 lat temu przychodzili policjanci do szkół mówić jak to ta trawa uzależnia jest zła i jak sobie po tym zmarnujesz życie, rzeczywistość jest jednak nieco inna, wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.
jak chce sie zrujnowac zycie to najlepiej sie sprobowac zabic ale tak zeby sie nieudalo i zostac kaleka ( w sensie nic niemozna robic tylko glowa poruszac ) to jest dopiero zmarnowane zycie
Też pamiętam wszelkie policyjne propagandy, że nie ma podziału na narkotyki miękkie i twarde itp. Palę marihuanę od 7 lat i ani trochę nie jestem uzależniony. Paląc codziennie przez miesiąc, nie mam problemu, żeby nie palic przez pół roku. Hazard wg mnie jest bardziej niebezpieczny.
Widzicie co was czeka ćpuny od marłychłany ??? Dalej są ją wstrzykujcie debile.
Pierdolenie, wszystko jest dla ludzi.
Też pamiętam wszelkie policyjne propagandy, że nie ma podziału na narkotyki miękkie i twarde itp. Palę marihuanę od 7 lat i ani trochę nie jestem uzależniony. Paląc codziennie przez miesiąc, nie mam problemu, żeby nie palic przez pół roku. Hazard wg mnie jest bardziej niebezpieczny.
@Frealaf a z czego żyjesz? Bo na pewno nie z pracy umysłowej
Ta reklama ma już dobre 15 lat a nadal oprócz niektórych używek mnie nie przekona ale cóż to moja karma, sam zdecydowałem, że dragi będą częścią mojego życia.
Hujowy diler, w ten sposób nic nie zarobi robiąc taką antyreklamę. Mówi się - "ten towar kopie znacznie mocniej niż tamten poprzedni, zobaczysz będzie pizda po jednym buchu"
stack_pointer napisał/a:
@Frealaf a z czego żyjesz? Bo na pewno nie z pracy umysłowej
Zdziwiłbyś się ile znam osób takich jak on, żyjących z pracy umysłowej Palenie nijak się do tego ma.
Kargon napisał/a:
ah widzę że kolejnemu żal dupe ściska że ktoś wymyślił coś bardziej kreatywnego od hejtowania na forach
Siema AdBuster
@niepoprawnymateo
A Ty kiedy spróbowałeś pierwszego piwa? Nawet, jeśli na 18-stkę (w co trudno uwierzyć w obecnych czasach), to powiedzmy, że popijasz już przez rok. Czy to czyni z Ciebie osobę uzależnioną?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów