📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dziwne,jaram zioło ok. 24 lata i jest dobrze.
Szczególnie o tym ostatnim.
Wykupiłem ten pakiet kilka lat temu w zestawie razem z "Alkoholem". Gorąco polecam
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Bosh, równie dobrze, życie można sobie zmarnować przez np. wyrzucenie z pracy, co za tym idzie problemy finansowe, komornik, brak domu ..
Biorąc z głową marihuanę i inne używki, nie da się zrujnować sobie życia. Jeden typ będzie pił raz na jakiś czas nic mu nie będzie, a drugi.. ;c
Biorąc z głową marihuanę i inne używki, nie da się zrujnować sobie życia. Jeden typ będzie pił raz na jakiś czas nic mu nie będzie, a drugi.. ;c
a jak pochodzisz z biednej rodziny albo jej nie masz i nie potrafisz zarobic pieniędzy bo jesteś np chory albo masz tak kureskiego pecha to niby nie masz zmarnowanego życia ? mimo , że nie bierzesz narkotyków....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów