📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W sumie to państwo powinno zalegalizować wszystkie narkotyki, Twoja sprawa czy bierzesz, jednak leczenie czy to uzależnienia, czy leczenie ich zepsutego organizmu powinno być płatne przez nich, nie z podatków.
Aha i jeszcze porobić kilka reklam z prawdziwymi zdjęciami osób które są zniszczone np. przez heroinę i założę się, że mimo legalizacji popyt by zmalał...
Aha i jeszcze porobić kilka reklam z prawdziwymi zdjęciami osób które są zniszczone np. przez heroinę i założę się, że mimo legalizacji popyt by zmalał...
@niepoprawnymateo są ludzie co piją co jakiś czas alkohol od kilkudziesięciu lat i nie są uzależnieni. nie zachęcam do palenia, bo każdy robi co chce, ale przekonałem się na sobie, że nie jest to szkodliwe. a jeśli chodzi o moje zajęcie to właśnie ukończyłem studia w Finlandii i niedługo jadę do Belgii na staż w branży logistycznej, więc sry ale pudło.
PS skąd tylu hejterów się bierze?
PS skąd tylu hejterów się bierze?
Az sie na nostalgie zbiera, jak pomysle o znajomym ktory mowil "A tam, co ty pierdolisz, pare razy sobie zajebie jak ide na balet, nic sie nie stanie, frajer jestes" i 21 w trumnie pod mostem znaleziony.
Narkotyki nie dla glupich i nie dla takich, ktorzy sa podatni na uzaleznienia, no ale... glupich nie brakuje, wiec interes sie kreci.
Narkotyki nie dla glupich i nie dla takich, ktorzy sa podatni na uzaleznienia, no ale... glupich nie brakuje, wiec interes sie kreci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów