Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zupełnie nie rozumiesz czym eutanazja jest. Ciebie powinno się wykastrować, abyś nie był wstanie płodzić debili swojego pokroju.
Będę miał taką śmierć na jaką zasłużę, proste. Patrząc na ciebie widzę że nie tylko ja płodzę debili.... ale to już inna bajka (widzę że nie rozumiesz problemu ziom, albo rozumiesz go w bardzo "swój" sposób)
Po ch*j piszesz o eutanazji przy okazji tego filmiku? Widzisz na nim starą, niedołężną, zamienioną w warzywo osobę, czy normalnego dziadka? Zamiast pie**olić bez sensu, może zastanów się, kiedy eutanazja jest brana pod uwagę...
Otwórz główkę, załapiesz w locie o co chodzi (i dlaczego o tym piszę).
marek232, Nie produkuj się dla debila.
Odpowiem ci jak dla debila za którego mnie masz, możesz się produkować ile chcesz, nie widzę u ciebie zrozumienia przynajmniej 1/100 problemu o który mam na myśli i w ten, bądź inny sposób chciałem go przekazać. Za krótko pożyłeś na tym świecie by wiedzieć pewne rzeczy, społeczeństwo nie jest piękne, nie otaczają cię dobrzy, szlachetni ludzie.... obudź się matole... a per "debil" możesz zwracać się do swoich kolegów, ja nim nie jestem.
Więc, dziecko, zabierz się najpierw do nauki, a później będziesz mógł się jakoś wypowiadać. Proste?
Oczywiście nie twoim rodzicom tylko tobie w tym wypadku powinno przyjść o tym decydować. Niestety obecna mentalność pieprzonych polskich konserwatystów opiera się na tym co powiedział pewien żyd 2k lat temu
Mam prawo być konserwatystą tak jak ty masz prawo się z tym nie zgadzać.... najzabawniejsze jest to, że wy (oświeceniowi wolnościowcy z lewej strony) nigdy tego nie rozumiecie a gdy próbujecie wyznawać wolność poglądów to jedynie w jedną, waszą stronę. Zabawne.
Wypada jeszcze mi jeszcze dodać, że jakość życia ma wpływ na jego koniec.... nikt tego nie zauważył trzeba walczyć z przyczyną a nie skutkiem. Poprawienie standardu życia, na pewno zaowocowałoby innym podejściem do starości i wszystkiego co z tym związane.
W tej chwili zapierdalam na panów z reklamówkami, opalających się cały dzień na słońcu, bardzo dobre, socjalne podejście, dajcie komuś z mojej kiermany by mógł się obijać (tak tak, są przypadki w których ta pomoc jest uzasadniona, ale jak widzę stado leserów którzy piją piwko gdy wychodzę do pracy, pijących nadal gdy wracam... hmmmm.... temat rzeka, a do dyskusji nie widzę za bardzo towarzystwa).
Brońcie dalej socjali, rządźcie nie naprawiając obecnego syfu a jedynie przyczyniając się do jego nawarstwienia, proszę bardzo .
Niech żyje nowoczesność! Ale troszkę boli, że aż tak zaściankowa w wydaniu polskich "działaczy" i pseudo inteligentnego elektoratu.
Odpowiem ci jak dla debila za którego mnie masz, możesz się produkować ile chcesz, nie widzę u ciebie zrozumienia przynajmniej 1/100 problemu o który mam na myśli i w ten, bądź inny sposób chciałem go przekazać. Za krótko pożyłeś na tym świecie by wiedzieć pewne rzeczy, społeczeństwo nie jest piękne, nie otaczają cię dobrzy, szlachetni ludzie.... obudź się matole... a per "debil" możesz zwracać się do swoich kolegów, ja nim nie jestem.
Więc, dziecko, zabierz się najpierw do nauki, a później będziesz mógł się jakoś wypowiadać. Proste?
Gówno mnie to w tej chwili obchodzi. Jeżeli przejmujesz się tym, to idź żalić się gdzie indziej, bo nikogo to tutaj nie obchodzi, a jedyne co robisz to wkurwiasz innych. Starszy pan dostał samochód, a ty kurwa o eutanazji. Ogarnij się. Albo jesteś idiotą, albo trollem.
Gówno mnie to w tej chwili obchodzi. Jeżeli przejmujesz się tym, to idź żalić się gdzie indziej, bo nikogo to tutaj nie obchodzi, a jedyne co robisz to wk***iasz innych. Starszy pan dostał samochód, a ty k***a o eutanazji. Ogarnij się. Albo jesteś idiotą, albo trollem.
Widzisz już, dlatego mnie gówno obchodzi twoje zdanie i twoje poglądy, nikomu się nie żalę, jeżeli tak to odebrałeś to masz problemy z interpretacją.
Twój wkurw (jak i reszty wielce urażonej ferajny) jest mi obojętny, zamilcz więc dziecko bądź szczekaj pod innym płotem, tyle w temacie.
Widzisz już, dlatego mnie gówno obchodzi twoje zdanie i twoje poglądy, nikomu się nie żalę, jeżeli tak to odebrałeś to masz problemy z interpretacją.
Twój wkurw (jak i reszty wielce urażonej ferajny) jest mi obojętny, zamilcz więc dziecko bądź szczekaj pod innym płotem, tyle w temacie.
Czyli jednak byłeś trollem
zajebisty prezent!!! tylko u nas pierdolone lewactwo walczy o eutanazje.
zamiast pozwolić nam żyć na poziomie to wolą zabijać, kurwy jedne.
Chętnie bym swojemu tatuśkowi taki prezent sprawił!
co ma ten film do eutanazji? zamiast skupic sie na filmiku piszesz bzdury. chcesz sie bawic w takie rzeczy to idz na jakies forum nam oszczedz pierdolenia...
zamiast skupic sie na filmiku piszesz bzdury.
Skup się na filmiku, olej moje "bzdury". Czy to takiego kurwa trudne?
Czyli jednak byłeś trollem
Ech, odechciewa się pisać z ludźmi którzy nie za wiele łapią, tyle.
Ech, odechciewa się pisać z ludźmi którzy nie za wiele łapią, tyle.
Aha.... Czyli piw ci się zachciało?
czyli auta tatusiowi nie kupił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów