📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zajebisty prezent!!! tylko u nas pierdolone lewactwo walczy o eutanazje.
zamiast pozwolić nam żyć na poziomie to wolą zabijać, kurwy jedne.
Chętnie bym swojemu tatuśkowi taki prezent sprawił!
zamiast pozwolić nam żyć na poziomie to wolą zabijać, kurwy jedne.
Chętnie bym swojemu tatuśkowi taki prezent sprawił!
mogli w bardziej efektowny sposób mu przekazać to auto...
wielka niespodzianka, wsiadał, nie mógł się zmieścić, zmacał i nagle TADA! kurwa auto! szok
wielka niespodzianka, wsiadał, nie mógł się zmieścić, zmacał i nagle TADA! kurwa auto! szok
Przyszedł, wsiadł, pomacał i kazali mu iść w podskokach do domu bo czas wynajmu się skończył a doktor od eutanazji już czeka
Chciałbym właśnie za kilkanaście lat zrobić taki prezent ojcu za poświęcony czas i zainwestowanie we mnie pewnie nie małej sumy pieniędzy. Pożyjemy zobaczymy
mój stary nie byłby wdzięczny, gdyż pijąc codziennie nie nacieszyłby się takim samochodem
bloodwar napisał/a:
Przyszedł, wsiadł, pomacał i kazali mu iść w podskokach do domu bo czas wynajmu się skończył a doktor od eutanazji już czeka
Dla scislosci to kazal mu isc zalozyc buty
Ja tam nie mam się do czego przypierdolić.
Podniecacie sie jakby nie wiem co.
Każdy jakby miał kase i odrobine checi moze zrobic taki prezent...
Każdy jakby miał kase i odrobine checi moze zrobic taki prezent...
ja swojej matce nawet trabanta bym nie kupil....
Nie żebym chciał zabłysnąć wiedzą, ale wypożyczyli mu te autko na godzinkę i 30 minut.
A czemu najlepszy na świecie? Bo co ? Bo ma pieniądze? Liczą się czyny kurwa.
Idę robić syna..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów