Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
🔥 Tesla to przyszłość xD - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BeeT 2025-01-03, 16:11
tomek84984 napisał/a:

Ja pierdole ale ona jest tępa oto przyszłość naszego narodu hahaha z taką inteligencja ten kraj zniknie z map swiata

łebku ten kraj już kilka pokoleń zdycha ale jest karaluch paść nie może i ci młodzi sobie poradzą
Zgłoś
Siwess 2025-01-03, 16:18 1
Przecież widać ze to nie jest elektroda tylko zimne ognie ale pewnie zawilgocone xD
Zgłoś
antychryst333 2025-01-03, 16:20 2
dobry materiał genetyczny się nie zmarnował

Zgłoś
Damianos88 2025-01-03, 16:20 5
Gówniarze wpłacają ostatnie pieniądze od rodziców żeby oglądać idiotkę o to obraz polskiego internetu
Zgłoś
elim 2025-01-03, 16:22 2
Oj tam, co z tego że głupa, rozbierze się i będą donejty.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-03, 16:24 4
Siwess napisał/a:

Przecież widać ze to nie jest elektroda tylko zimne ognie ale pewnie zawilgocone xD

Albo ogień jest zepsuty, gas przeterminował się w zapalarce
Zgłoś
inzGamon 2025-01-03, 16:26 3
Szanowni, wyjaśniam:

Problemem Juli nie jest jej niewiedza, brak znajomości świata. To się może zdarzyć.

Kłopotem jej podobnych, pokolenia, jest przekonanie o własnej zajebistości, erudycji.
Wszystkie zjadły komplet rozumów.
Wystarczy spojrzeć na lewicowe („liberalne”) masze, hasła.
Zgłoś
Seymouro1908 2025-01-03, 16:50 5
relike napisał/a:

Wpłacający donejty incele w piwnicy ściągali otulinę z elektrody. Im to na pewno leciały iskry przed ekranem.

Co to się porobiło z tym światem. Faceci zamiast pieprzyć kobietki to walą konia płacąc za to pieniądze. Dawać tą wojnę nuklearną już.
Zgłoś
KomornikSądowy 2025-01-03, 17:14 1
Nome napisał/a:

oj, będzie wysyp incelków i pedałków...

Dokładnie, ale bym ją cimcirimcim, pewnie ciaśniutka
Zgłoś
Riikko 2025-01-03, 17:15 2
tomek84984 napisał/a:

Ja pierdole ale ona jest tępa oto przyszłość naszego narodu hahaha z taką inteligencja ten kraj zniknie z map swiata

Nome napisał/a:

oj, będzie wysyp incelków i pedałków...

zaczyna sie
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-03, 17:22
Kurde, dałem piwko nie przyjrzawszy się
Nie chcę wam psuć zabawy, ale to raczej nie jest elektroda spawalnicza. Elektrody nie mają tyle odsłoniętego drutu na uchwyt.

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
aldebaran94 2025-01-03, 17:43 5
Ja jebie ale z co poniektórych są przygłupy, dziołcha pewnie nigdy nie widziała niczego co jest związane ze spawaniem a wy się podniecacie i sracie się że przyszłość narodu i inne pierdolenie. Osądzacie ją na podstawie wiedzy której taka młoda osoba nie tylko może nie mieć ale pewnie nigdy nie musiała. Więc może zamiast cisnąć po niej to przestańcie się brandzlować do swojej zajebistości oraz poznania wszechświata i dotknijcie trawy czy coś.

Btw filmik zabawny ale to bardziej na kwejka a nie sadola.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-03, 17:53 1
Wygląda jak taka mała, ruska kurwa.
Zgłoś
kumaktoplaz 2025-01-03, 18:09 3
Ta dzi(e)weczka jest niezla i wielu inceli, spermiarzy i malolacików z nadpobudliwością penisa płaci niemałe donejty na jej live.
Razu pewnego założyła bardzo krótką spódniczke i pyta sie ojca czy wyglada jak dziwka, na co on jej przytakuje. Ojciec pewnie dumny z córci że zaradna i znana jutuberka🤣
ale za chwile onlifansiara będzie
Zgłoś
Cycu320 2025-01-03, 18:26 3
To nie jest elektroda. Elektroda spawalnicza ma około 25 milimetrów odsłoniętego rdzenia metalowego. Na materiale vidio widać ewidentnie że to to trzyma coś innego ponieważ rdzeń ma około 70 milimetrów. Co wskazuje że jest to "zimny ogień" lecz niestety zawilgocony, lub po prostu "przeterminowany". Kapitan odlatuje...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem