Julka zajebała ojcu z garażu elektrody do spawania bo myślała, że to zimne ognie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Napinaczka drogowa
- teraz popularne
🔥
Tesla to przyszłość xD
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomek84984 napisał/a:
Ja pierdole ale ona jest tępa oto przyszłość naszego narodu hahaha z taką inteligencja ten kraj zniknie z map swiata
łebku ten kraj już kilka pokoleń zdycha ale jest karaluch paść nie może i ci młodzi sobie poradzą
Przecież widać ze to nie jest elektroda tylko zimne ognie ale pewnie zawilgocone xD
Gówniarze wpłacają ostatnie pieniądze od rodziców żeby oglądać idiotkę o to obraz polskiego internetu
Siwess napisał/a:
Przecież widać ze to nie jest elektroda tylko zimne ognie ale pewnie zawilgocone xD
Albo ogień jest zepsuty, gas przeterminował się w zapalarce
Szanowni, wyjaśniam:
Problemem Juli nie jest jej niewiedza, brak znajomości świata. To się może zdarzyć.
Kłopotem jej podobnych, pokolenia, jest przekonanie o własnej zajebistości, erudycji.
Wszystkie zjadły komplet rozumów.
Wystarczy spojrzeć na lewicowe („liberalne”) masze, hasła.
Problemem Juli nie jest jej niewiedza, brak znajomości świata. To się może zdarzyć.
Kłopotem jej podobnych, pokolenia, jest przekonanie o własnej zajebistości, erudycji.
Wszystkie zjadły komplet rozumów.
Wystarczy spojrzeć na lewicowe („liberalne”) masze, hasła.
relike napisał/a:
Wpłacający donejty incele w piwnicy ściągali otulinę z elektrody. Im to na pewno leciały iskry przed ekranem.
Co to się porobiło z tym światem. Faceci zamiast pieprzyć kobietki to walą konia płacąc za to pieniądze. Dawać tą wojnę nuklearną już.
Nome napisał/a:
oj, będzie wysyp incelków i pedałków...
Dokładnie, ale bym ją cimcirimcim, pewnie ciaśniutka
tomek84984 napisał/a:
Ja pierdole ale ona jest tępa oto przyszłość naszego narodu hahaha z taką inteligencja ten kraj zniknie z map swiata
Nome napisał/a:
oj, będzie wysyp incelków i pedałków...
zaczyna sie
Kurde, dałem piwko nie przyjrzawszy się
Nie chcę wam psuć zabawy, ale to raczej nie jest elektroda spawalnicza. Elektrody nie mają tyle odsłoniętego drutu na uchwyt.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Nie chcę wam psuć zabawy, ale to raczej nie jest elektroda spawalnicza. Elektrody nie mają tyle odsłoniętego drutu na uchwyt.
Ja jebie ale z co poniektórych są przygłupy, dziołcha pewnie nigdy nie widziała niczego co jest związane ze spawaniem a wy się podniecacie i sracie się że przyszłość narodu i inne pierdolenie. Osądzacie ją na podstawie wiedzy której taka młoda osoba nie tylko może nie mieć ale pewnie nigdy nie musiała. Więc może zamiast cisnąć po niej to przestańcie się brandzlować do swojej zajebistości oraz poznania wszechświata i dotknijcie trawy czy coś.
Btw filmik zabawny ale to bardziej na kwejka a nie sadola.
Btw filmik zabawny ale to bardziej na kwejka a nie sadola.
Wygląda jak taka mała, ruska kurwa.
Ta dzi(e)weczka jest niezla i wielu inceli, spermiarzy i malolacików z nadpobudliwością penisa płaci niemałe donejty na jej live.
Razu pewnego założyła bardzo krótką spódniczke i pyta sie ojca czy wyglada jak dziwka, na co on jej przytakuje. Ojciec pewnie dumny z córci że zaradna i znana jutuberka🤣
ale za chwile onlifansiara będzie
Razu pewnego założyła bardzo krótką spódniczke i pyta sie ojca czy wyglada jak dziwka, na co on jej przytakuje. Ojciec pewnie dumny z córci że zaradna i znana jutuberka🤣
ale za chwile onlifansiara będzie
To nie jest elektroda. Elektroda spawalnicza ma około 25 milimetrów odsłoniętego rdzenia metalowego. Na materiale vidio widać ewidentnie że to to trzyma coś innego ponieważ rdzeń ma około 70 milimetrów. Co wskazuje że jest to "zimny ogień" lecz niestety zawilgocony, lub po prostu "przeterminowany". Kapitan odlatuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów