Julka zaj🤬a ojcu z garażu elektrody do spawania bo myślała, że to zimne ognie
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo to są na prąd zimne ognie - potrzebne są dwa i do gniazdka się wkłada.
śliczna jest, zjadłbym jej kupę
co za zj🤬y dekiel. mam nadzieje ze nigdy nie bede musial miec doczynienia z takim czyms.
Nie powiem, nieco wygląda jak córka znajomego z pracy/sąsiada, który żeby było zabawniej jest spawaczem

ogólnie pocieszne dziewczę. Już chyba lepiej ponabijać się z takich niedojd niż podniecać się tym szlaufami ze wcześniejszej wstawki.
88 piw w k🤬e j🤬e proponuje aby każdy kto dal piwo za to gowno aby zbanować mu konto na stale albo najlepiej zhakowac płytę główna jak Świętej pamięci Tajger Bonzo na cala wieczność oraz najlepiej usunąć z Internetu
No i c🤬j, dyszka od fana na zimnego ognia poszła się j🤬 xd
Nie wiem kogo bardziej mi żal. Tych co myślą że się wyrobi i gdyby nie ta sytuacja że kiedykolwiek dowiedziałaby się jak wygląda elektroda oraz do czego się jej używa czy podnóżków którzy nie przepuszczą żadnej okazji by ośmieszać każdego kto ośmieli się skrytykować jakąkolwiek kobietę.
Nome napisał/a:
oj, będzie wysyp incelków i pedałków...
Aha.... bo jak ktoś nie chciałby mieć z takim pustakiem nic wspólnego (no może oprócz laski w plenerze po dragach), to zaraz incel....
Robi z siebie ŚWIADOWIE idiotkę na potrzeby jakiegoś tik toka, a wy w to wierzycie. Od wczoraj korzystacie z neta, że nie wiecie ze wiekszosc tych filmików jest ustawionych i robionych świadomie? TAK, ludzie potrafią robić z siebie błaznów dla wyswietlen, lajków, komentarzy
i
2025-01-03, 19:35
Z przodu deska z tyłu deska na imię jej Tereska
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
wy dzbany z raz w życiu widzieliście elektrodę spawalniczą ? wyjdźcie z piwnicy albo zapytajcie rodziców to was wypuszcza do świata żywych żeby zobaczyć jak wygląda elektroda w sklepie ( po zdjęcia Google są nienamacalne), nie czaje jaki gar trzeba mieć żeby nie rozróżnić elektrody od zawilgoconego zimnego ognia

poza tym admin powinien post odesłać do saurona, mało to sadystyczne, chyba że weźmiemy ameby człekokształtne które nie wiedzą czym jest elektroda kwasowa czy zasadowa i nie myślą samodzielnie
Takie zimne ognie można tylko odpalić poprzez włożenie do gniazdka.