Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no pytanie nie powiem się zastanawialem tak przez chwilkę ależ oczywiscie australia .... nawet niezłe pytanie moje ulubione są z np fundusze unijne albo inne tego sprawy co byś kurwa się nawet nie spodiewał że coś takiego jest albo puszczą jakąs muzyke i zgadnis co jeszcze ten ktoś napisał albo skondto jest ale za 1z10 to piwo musi byc ostatni kaganek światła w tym gównie , jedyna latarnia pokazująca jasność po możu gówna zwanym telewizja publiczna
Ciebie by wyjebali z tego programu zaraz po tym jakbyś się przedstawił.
a jak bym się nie przedstawił ?
I tak byś tego nie zrobił bo to wstyd powiedzieć na wizji "Cześć, z tej strony Adrian, jestem niepiśmiennym żydem z bidula".
Z taką pisownią jak Twoja dają grupę inwalidzką. Przynajmniej będziesz "ochroniarzem", więc spełnisz swoje marzenia o byciu kimś.
niech się wstydzi ten co widzi
Luqas95. Jeszcze ci kurwa piwo dałem, żebyś chyba był od tego głupszy...
no pytanie nie powiem się zastanawialem tak przez chwilkę ależ oczywiscie australia .... nawet niezłe pytanie moje ulubione są z np fundusze unijne albo inne tego sprawy co byś kurwa się nawet nie spodiewał że coś takiego jest albo puszczą jakąs muzyke i zgadnis co jeszcze ten ktoś napisał albo skondto jest ale za 1z10 to piwo musi byc ostatni kaganek światła w tym gównie , jedyna latarnia pokazująca jasność po możu gówna zwanym telewizja publiczna
I ty kurwa baranie jesteś z 95 roku, chyba że tylko wpisałeś tyle żeby harda przeglądać kretynie. Wypierdalaj w chuj po słownik, pierdolnij się nim w łeb. Pozdrawiam ozięble.
Ale Luqas95. On ma rację. Gdybyś to tak napisał w czasach kiedy ja chodziłem do szkoły, to byś dostał mokrą ścierą w pysk od nauczyciela...
Luqas95. Jeszcze ci kurwa piwo dałem, żebyś chyba był od tego głupszy...
Wiem może by to coś poskutkowało , ale wątpie choć czasem przydała by się w szkole taka kara , jak chodziłem to mialen nauczyciela co na hitori jak ktoś się zle zachowywał a był to najczęsciej gruby to podchodzil i dawal mu w ucho z liścia więc grubu czerwone uszy często miał i to miało sens bo po pierwsze
fizyczne argumenty trzeba umiec zastosowac to jest najwazniejsze nie chodzi o to abyś za byle gowno lał tylko umiejętnie i nie napierdalał stolkiem takiego delikwenta tylko aby zapamiętał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów