📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed napisał/a:
To jest to legendarne futro z mysich picek... 🤔
To jest futro dla bobra

JoSeed napisał/a:
To jest to legendarne futro z mysich picek... 🤔
No nie, jak bym odkrył, że dziewczyna ma takie majtki na dupie - to bym jej podał wibrator!
Fotopstrykacz napisał/a:
No nie, jak bym odkrył, że dziewczyna ma takie majtki na dupie - to bym jej podał wibrator!
Sądziłam, że raczej byś je zerwał... 😁
[ Dodano 2025-03-03, 20:07 ]
Na pewno nie.
Nie będę używał baby, której c🤬a była pielęgnowana szczurzą padliną.
JoSeed napisał/a:
Sądziłam, że raczej byś je zerwał... 😁
Na pewno nie.
Fotopstrykacz napisał/a:
Na pewno nie.
Ja też bym nie używał baby, żadnej.
Sam sobie dam radę.
To juz w sumie zwykłe zbydlęcenie żeby usmiercac stworzenia tylko po to żeby pozniej musialy przesmierdnac na jakiejs cipie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie