📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Libertinus napisał/a:
„Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem – Polska jest Polską, a Polak Polakiem.”
A Mickiewicz
pisał naćpany i narąbany poeta na emigracji, trzymając na kolanach prostytutkę.
A inny, Słowacki pisał o Polsce:
Cytat:
Krzyż twym papieżem jest — twa zguba w Rzymie!
Tam są legiony zjadliwe robactwa:
Czy będziesz czekać, aż twój łańcuch zjedzą?
Czy ty rozwiniesz twoje mściwe bractwa,
Czekając na tych, co pod tronem siedzą
I krwią handlują, i duszą biedactwa,
I sami tylko o swym kłamstwie wiedzą,
I swym bezkrewnym wyszydzają palcem
Człeka, co nie jest trupem — lub padalcem.
Przez dwa tysiące lat swojego istnienia kościół katolicki słynął z mądrości. Na tej mądrości zbudował swoją potęgę. Niestety na stare lata zgłupiał zupełnie. Ja na tym zdjęciu widzę dłoń mężczyzny na głowie chłopca. I nic więcej.
Buahahaha cerastes, znowu dopisujesz sobie wypowiedzi, denny jesteś. Myślałem, że ateiści mają lepszych reprezentantów. Hitler może i przyjął katolickie sakramenty, ale później dążył do wyniszczenia religii i zabicia wszystkich wierzących (wrowadzając nową religię - Fuhrera) i do tego cię porównałem, gniocie.
I chuj mnie obchodzi kogo mordowali twoi bracia. Morderstwo jest zbrodnią nie ważne na jakiej narodowości jest popełniane. Mimo że to zbrodniaże, nie wyobrażam sobie, jak biskup mógłby wykonywać samosąd i wymordować tych nazistów. W cywilizowanym społeczeństwie nie pielęgnuje się nienawiści i morderstw, więc nie oczekuj, że jakikolwiek rozsądny człowiek będzie to robił. Biskupi wykazali się niewyobrażalną dobrocią, że pomogli takiemu gównie, mimo strasznej przeszłości.
I udało się. W sposób genialny udało mi sie wykazać, jakim pieniackim, płytmim i problematycznym jesteś obywatelem tego kraju. Czepiasz się byle gówna, obrażasz wokół wszystkich (a niby takie maniery wyniósł z domu, phi!) i wykazujesz niski poziom intelektualny. Gdybyś był poważnym i rzeczowym człowiekiem nie dałbyś się prowokować, nie rzucałbyś mięsem, i przekułbyś tą niechęć do ludzi w coś konkretnego i konstruktywnego. Nie podałeś ani jednego normalnego i logicznego sposobu jak rozwiązać ten problem, tylko narzekasz. I czemu na plujesz na własną kulturę, której podłozem jest i była religia? Może twój ojciec okazał się być kapelanem? I trudno ci to zaakceptować?
Ja pierniczę, w Japonii jakoś współistnieje ateizm i religia, jakoś nikt na siebie nie pluje, żyją w harmonii, mają wspaniałe społeczeństwo, dobrą gospodarkę, niski poziom przestępstw. Ale nie, znajdzie się jakiś chuj w Europie co musi leczyć kompleksy kosztem innych i utrudniać życie. Jakże prosty i dobry byłby świat, gdyby nie było takich ćwoków.
PS: Mam w dupie twój czas, to ty go marnujesz na sianie fermentu. Ja nim nie rozporządzam
I chuj mnie obchodzi kogo mordowali twoi bracia. Morderstwo jest zbrodnią nie ważne na jakiej narodowości jest popełniane. Mimo że to zbrodniaże, nie wyobrażam sobie, jak biskup mógłby wykonywać samosąd i wymordować tych nazistów. W cywilizowanym społeczeństwie nie pielęgnuje się nienawiści i morderstw, więc nie oczekuj, że jakikolwiek rozsądny człowiek będzie to robił. Biskupi wykazali się niewyobrażalną dobrocią, że pomogli takiemu gównie, mimo strasznej przeszłości.
I udało się. W sposób genialny udało mi sie wykazać, jakim pieniackim, płytmim i problematycznym jesteś obywatelem tego kraju. Czepiasz się byle gówna, obrażasz wokół wszystkich (a niby takie maniery wyniósł z domu, phi!) i wykazujesz niski poziom intelektualny. Gdybyś był poważnym i rzeczowym człowiekiem nie dałbyś się prowokować, nie rzucałbyś mięsem, i przekułbyś tą niechęć do ludzi w coś konkretnego i konstruktywnego. Nie podałeś ani jednego normalnego i logicznego sposobu jak rozwiązać ten problem, tylko narzekasz. I czemu na plujesz na własną kulturę, której podłozem jest i była religia? Może twój ojciec okazał się być kapelanem? I trudno ci to zaakceptować?
Ja pierniczę, w Japonii jakoś współistnieje ateizm i religia, jakoś nikt na siebie nie pluje, żyją w harmonii, mają wspaniałe społeczeństwo, dobrą gospodarkę, niski poziom przestępstw. Ale nie, znajdzie się jakiś chuj w Europie co musi leczyć kompleksy kosztem innych i utrudniać życie. Jakże prosty i dobry byłby świat, gdyby nie było takich ćwoków.
PS: Mam w dupie twój czas, to ty go marnujesz na sianie fermentu. Ja nim nie rozporządzam
właśnie wykazałem twój głupi katolicki cynizm !!
dochodząc do konsensusu twoich wypowiedzi można zauważyć że,
Kwestia pedofilii w kościele to marginalna sprawa i nikt poza kościołem nie powinien tego rozgrzebywać. Za to popierasz działania watykanu w ukrywaniu nazistowskich zbrodniarzy przed TMW w Norymberdze, tłumacząc to miłością kościoła.. co za absurd
Zgiń matole
dochodząc do konsensusu twoich wypowiedzi można zauważyć że,
Kwestia pedofilii w kościele to marginalna sprawa i nikt poza kościołem nie powinien tego rozgrzebywać. Za to popierasz działania watykanu w ukrywaniu nazistowskich zbrodniarzy przed TMW w Norymberdze, tłumacząc to miłością kościoła.. co za absurd
Zgiń matole
Bzdura. Nie jest marginalną sprawą żaden przejaw pedofilii, ale będę się przeciwstawiał każdemu debilowi, który obwinia czy skupia się tylko na jednej grupie społecznej będąc ślepym na problemy w innych grupach, bo zakrawa to o szczyt idiotyzmu i nienawiści do tej grupy - nie o chęć pomocy w rozwiązaniu tych problemów. Ciekawe, że w USA sądy poradziły sobie z księżmi pedofilami, tylko u nas coś nie wychodzi, więc może problem leży gdzie indziej - w prawie i chęci jego egzekwowania w naszym państwie? Co do Norymbergi nie wiem po chuja rozgrzebywać stare gówna. Wszyscy ci zbrodniarze muszą się ukrywać przed światem, raczej do Niemiec nie wrócą - nie jest to wygodne życie, na uchodźstwie - w Norymberdze dostali dożywotni hotel, żarło i opiekę - pieprzę taką karę. Duchowny jak sam naucza nie sieje nienawiści i każdemu daje drugą szansę. Nie neguję winy nazistów, jednakże nie stawiam ich do kategorii podludzi - nie zniżam się do tego poziomu. Jeśli jednak uprzesz się na KK tłumacząc to pedofilią to poprzyj to dobrymi danymi z rzetelnych źródeł ile naprawdę jest tam przypadków i jakie ma to odniesienie do innych grup społecznych. Bo teraz to wygląda to na pretekst by kogoś zniszczyć, bo ma inne poglądy od twoich, a to takich trzeba głównie tępić w społeczeństwie.
Slipp, widzisz jesteś typowym przykładem katolika schizofrenika. Uważasz się za katolika, a piszesz rzeczy które automatycznie dla katolika stanowią grzech, podważają doktryny i są niezgodne z kanonem kościoła kat, tudzież katechizmem kościoła kat. wiążesz katolicyzm a jakimś głupim patriotyzmem, choć kościół zawsze był wrogiem polski, i zawsze przez niego dostawaliśmy po dupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów