📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Za dużo mięska z tych ludzi to sobie nie poobgryza :/
Z drutu kolczastego zrobi spaghetti
Z ss-mannów zrobi sobie nowe skórzane płaszcze
jacy ładni szeryfowie
Ja pierdole nie kojarzcie go z macgyver, to że pije wode z wyciśniętego słoniowego gówna to nie znaczy że umie płaszcze szyć.
Dużo źródeł białka, poradzi sobie
Swoją drogą mi to wygląda na casting do kolejnej serii "Strażnika teksasu"
Swoją drogą mi to wygląda na casting do kolejnej serii "Strażnika teksasu"
W tej sytuacji najważniejsze jest doszukanie się faktów. Takich na przykład, iż Pan Grylls przybył do Auschwitz na piechotę...
... z pustyni wiodącej do Kenii ...
... gdzie przez 40 dni żywił się wątrobą wielbłąda ...
... który zdechł mu w drodze ...
... z Egiptu ... -_-
Czytała Krystyna Czubówna
... z pustyni wiodącej do Kenii ...
... gdzie przez 40 dni żywił się wątrobą wielbłąda ...
... który zdechł mu w drodze ...
... z Egiptu ... -_-
Czytała Krystyna Czubówna
on i tak opije się własnego moczu, z drewnianych ścian baraku wygrzebie larwy much, zagryzal piachem z placu apelyjnego, a przy tym bedzie kopal tunel przy pomocy ręcznie skonstruowanej łopaty z kości udowych z tych co sie nie dopalili w piecach, a na koncu zrobi znak ratunku w postaci litery "Y" i alianci go zabiorą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów