Polskie należy wspierać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I tak mi nie pójdzie.
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Kurwa, mi nawet trailer się tnie
Na chuj dawać piwo jak nigdy w to nie zagram, ale za serial wiedźmin zawsze piwo
E tam, wystarczy że zmienię procesor.
Ale smutne jest to, że wymagania wzrosły mimo braku progresu w jakości grafiki. Otwarty świat otwartym światem, ale widać że optymalizację mają gdzieś.
Ale smutne jest to, że wymagania wzrosły mimo braku progresu w jakości grafiki. Otwarty świat otwartym światem, ale widać że optymalizację mają gdzieś.
mitrus80 napisał/a:
Na chuj dawać piwo jak nigdy w to nie zagram, ale za serial wiedźmin zawsze piwo
Za książkę tak, ale serial był mega chujowy.
Jak ktoś chce to pisać mam kod do gry ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów