Piękne chwile przypominające mi dzieciństwo. Adam byłeś, jesteś i będziesz wielki. Będę mógł się na starość pochwalić, że oglądałem jak jako jedyny zdobywałeś 3 razy z rzędu Kryształową Kulę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Malysz na Dakarze teraz skacze z wydm dalej niż Mateja na skoczni ;D
androgenius napisał/a:
Znowu ten szczuroskoczek cherlawy? Jak mnie on wkurwia, będziesz na głównej, ale nie dzięki mnie.
Po tym co osiągnął w skokach mógł siedzieć na dupie i być ekspertem w skokach i komentować niedzielne skoki z błaznami, którzy udają ekspertów. On postanowił spełnić swoje marzenie i spróbował sił w Dakarze gdzie nawet dobrze mu idzie. To że mu się powodzi to od razu powód żeby go wyzywać?
Żryj gruz cyganie!
Jest to jedyny filmik, za który dałem piwo jeszcze przed oglądnięciem go.
Dzięki Adaś za wszystko.
Dzięki Adaś za wszystko.
Cossmos napisał/a:
I odwieczny rywal - Martin Schmidt. Przy jego skokach zawsze się trzymało kciuki za krótki skok a najlepiej glebe
Warto również pamiętać o Jane Ahonenie, który przez bodajże dwa sezony był tuż tuż z naszym Orłem z Wisły.
@edit
No i jeszcze Sven Hannawald.
BTW
Małysz - polski sportowiec - legenda - XXI wieku (chyba jedyny sportowiec, który rzeczywiście sięgał po najwyższe trofea... po kilka razy).
Szaranowicz - polski komentator - legenda - od zawsze na zawsze.
Nie wiem dlaczego, ale jak oglądam te stare filmiki z Małyszem to zawsze chce mi się klaskać kiedy tak pięknie lądował , teraz trzeba trzymać kciuki za stocha, kota i żyłę
Ciary! Adam, Polska Ci dziękuje!
A ja wam tak powiem .Szacun za osiągnięcia dla kraju , szacun za genetykę przystosowaną do latania , szacun za wytrwałość , ale kurwa kiedy z nim rozmawiałem a mi się raz zdarzyło to myślałem że go w pysk strzele za chamstwo .wiem wiem napierdalać albo mediów lepiej słuchajcie
Jak za dzieciaka się oglądało całą rodzinką skoki i wołało mamę, że Małysz skacżę bo w tym momencie robiła obiad. Ehhh piękne czasy!
Jak za dzieciaka się oglądało całą rodzinką skoki i wołało mamę, że Małysz skacżę bo w tym momencie robiła obiad. Ehhh piękne czasy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów