Piękne chwile przypominające mi dzieciństwo. Adam byłeś, jesteś i będziesz wielki. Będę mógł się na starość pochwalić, że oglądałem jak jako jedyny zdobywałeś 3 razy z rzędu Kryształową Kulę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Z całym szacunkiem dla wszystkich, ale jak dla mnie to najlepszy sportowiec Polski
ADAM zawsze będziesz najlepszy.---wszystkim potencjalnym hejterom - piękny tłusty czarny CHUJ W DUPSKO dziękuje za uwagę .
EDIT: Dodam jeszcze film od siebie o naszym kochanym Adasiu
Dla zainteresowanych polecam film:
watch?v=Np1JgaE1JC0
Chronologiczne zestawienie największych sukcesów
Jedyne czego żałuję, że nie ma krzyku Szaranowicza
EDIT: Dodam jeszcze film od siebie o naszym kochanym Adasiu
Dla zainteresowanych polecam film:
watch?v=Np1JgaE1JC0
Chronologiczne zestawienie największych sukcesów
I tu widać jak Adam dominował, bezapelacyjne zwycięstwa, a nie to co teraz... podniecają się jakimś szlirencauerem, który za każdym razem wygrywa po kilka dziesiątych punkta, a nikt się nie może doliczyć dlaczego i kto mu te punkty dodał. Ile razy było tak, że wszyscy dostają punkty na minusie za wiatr, a ten typ na plusie, w dodatku wysokie noty za lądowanie na dwie nogi, nawet wyższe, niż ci, którzy lądowali telemarkiem.... To już nie to co kiedyś...
powiedzcie mi, co to była za skocznia na której Małysz z nastego miejsca po I skoku zajął bodajże 1wsze po II skoku( na podium był na bank)
kurwa u babuni mojej kochanej na pogrzebie nie płakałem, a jak oglądam Adama to aż sie łezka w oku kręci a ten kto go obraża jest po prostu ciapatym chujem robiony
Adaś pokazuje ze stać go na wiele skoki a teraz dakar Szacun mam dla niego i nie rozumiem ludzi znaczy dzieci ktorzy go nie lubią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów