Piękne chwile przypominające mi dzieciństwo. Adam byłeś, jesteś i będziesz wielki. Będę mógł się na starość pochwalić, że oglądałem jak jako jedyny zdobywałeś 3 razy z rzędu Kryształową Kulę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znowu ten szczuroskoczek cherlawy? Jak mnie on wkurwia, będziesz na głównej, ale nie dzięki mnie.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@up up up Boli, że osiągnął tak dużo, a ty możesz tylko zaszczekać zza monitora?
Nasz motyl z wąsami............................
androgenius napisał/a:
Znowu ten szczuroskoczek cherlawy? Jak mnie on wkurwia, będziesz na głównej, ale nie dzięki mnie.
Wyluzuj
łezka się w oku kręci, skoki Małysza to duża część mojego dzieciństwa
I odwieczny rywal - Martin Schmidt. Przy jego skokach zawsze się trzymało kciuki za krótki skok a najlepiej glebe
GENIUSZ-jedyne słowo które może opisać tego pana.
Tak mi coś do oka wpadło i w nosie kręci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów