📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzieciak rzucił się do rozpakowywania, jak wygłodniałe zwierze.
Srałeś? Naucz się podcierać bo jebiesz chłopcze.
A ojciec porządny chłopina, nadał by się do nas.
A ojciec porządny chłopina, nadał by się do nas.
The Green Fairy is my religion...
Ojciec zadbał o czystość tyłka gówniarza, a szczyl walnął focha. To się nazywa niewdzięczność. Niech się podciera paluchami.
Powinien się z tego cieszyć bo poźniej będzie prosić o papier np. toi toi
Kur ... 3,20 zł w biedrze i całą 8 os. rodzina obdarowana .
Genialne - to podkreśli charakter kolejnych gównianych świąt w domu.
Genialne - to podkreśli charakter kolejnych gównianych świąt w domu.
ojciec ma poczucie humoru i niech uczy gowniarza ze nie liczy sie jakosc i wartos materialna prezentu a sam gest wbrew pozorom bardzo przydatny prezent
Sie kurwa dzieciak nauczy jakie to życie jest, szare długie i do dupy.
Nie wychowany kurwa szczyl jeszcze prezentem rzuca !
jak mnie wkurwia ta amerykańska zasada "dzieci najleiej pokażą że są zadowolone z dostania prezentów jak rozedrą na strzępy papier". u mnie w domu zawsze otwierało się w spokoju, a potem cieszyło się prezentem, a takie chamskie zachowanie skutkuje właśnie jak widać - rzuć czymś w ojca bo nie dostał nowej gry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów