Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No kurwa szamańskie czary odprawił murzyn i teleportował gościa do bagażnika... Łot filozofia
Wcześniej zadzgal żonę lublin112.pl/zabojca-cala-noc-czekal-swoja-ofiare-zamordowana-przy-ul-...
Tam gdzie psy dupami szczekają. . Mieszkam 15 km od tej dziury większej niż moja wiocha...
Wcześniej zadzgal żonę lublin112.pl/zabojca-cala-noc-czekal-swoja-ofiare-zamordowana-przy-ul-...
gruba historia
Tam gdzie psy dupami szczekają. . Mieszkam 15 km od tej dziury większej niż moja wiocha...
Oglądasz bez wiedzy kim Pan Piotr R. jest i myślisz sobie: bidny człowiek, auto mu się zapaliło jeszcze nie mógł się wydostać więc się schronił w bagażniku! i poparzony biedny!
Oglądasz mając wiedzę o sprawie:
O ta spierdolina! Skurwysyn mógł się spalić żywcem kutasiarz jebany! Zajebać kobite w ciąży to kurwa trzeba być pojebem!
Perspektywa ma znaczenie:)
Oglądasz bez wiedzy kim Pan Piotr R. jest i myślisz sobie: bidny człowiek, auto mu się zapaliło jeszcze nie mógł się wydostać więc się schronił w bagażniku! i poparzony biedny!
O ta spierdolina! Skurwysyn mógł się spalić żywcem kutasiarz jebany! Zajebać kobite w ciąży to kurwa trzeba być pojebem!
Jest jeszcze perspektywa Sadola:
Jebie mnie co zrobił i jak się tam znalazł. Dogasili go, buty nie spadły, przeżył - szkoda oglądać, można iść dalej.
A ty co z Pizdowłaza (wilkołaza) czy z Cebulowa( Urzędów) wiochmenie? Was wszystkich tam powinno się utylizować za wzajemne szczucie, łącznie z Kapryśnikiem.
Jest jeszcze jedna perspektywa: kurwa przyprawiła gościowi rogów, ot co.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów