Wedle uznania Myślę ze jeszcze kilka zastosowań sie znajdzie
Maszyna się nie rozwali jak przez przypadek Ci wpadnie drewno z wrośniętym gwoździem. W Tartakach maszyny mają wbudowane wykrywacze metalu...
A tak serio, to w ogóle taka rozdrabniarka mogłaby się rozwalić przez gwoździa? Są skonstruowane do rozpierdalania na kawałki 10-centymetrowych na grubość szczap drewna masywnymi jak cholera stalowymi łopatami, co z resztą widać na filmiku, więc niby jak mogłyby się rozwalić?Musiałyby być z plastiku, najwyżej odrobinę się wyszczerbią i tyle. Więc logicznie patrząc dalej nie widzę sensu takiego pokazu. Ja kiedyś młynkiem do pieprzu zmieliłem kawę i nie robiłem z tego furory, mimo, że kawa ma twardsze ziarenka.
Maszyna się nie rozwali jak przez przypadek Ci wpadnie drewno z wrośniętym gwoździem. W Tartakach maszyny mają wbudowane wykrywacze metalu...
Gwoździom powinna taka maszyna dać radę, ostrz są robione z gatunku. Chyba że robił to janusz biznesu i ostrza zrobił z np. gównianej St5
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.A tak serio, to w ogóle taka rozdrabniarka mogłaby się rozwalić przez gwoździa? Są skonstruowane do rozpierdalania na kawałki 10-centymetrowych na grubość szczap drewna masywnymi jak cholera stalowymi łopatami, co z resztą widać na filmiku, więc niby jak mogłyby się rozwalić?Musiałyby być z plastiku, najwyżej odrobinę się wyszczerbią i tyle. Więc logicznie patrząc dalej nie widzę sensu takiego pokazu. Ja kiedyś młynkiem do pieprzu zmieliłem kawę i nie robiłem z tego furory, mimo, że kawa ma twardsze ziarenka.
Tu nie chodzi o samą maszynę a o głowicę w której są ostrza i o ich wytrzymałość na ciała obce w tym przypadku metal. Po stępieniu zamiast ciąć będą łamać co znacząco spowolni pracę. Ale najlepiej niech wypowie się ekspert od wszystkiego Veltur
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów