📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
HAL9000/2 napisał/a:
Zastanawiam sie jak można mieć taki nadmiar tłuszczu ze aż gromadzi się na czole?
W pewnym momencie już wszędzie się musi gromadzic,pewnie takiego stwora młotem nie dało by rady ogłuszyc,bo nsa czerepie 5 cm słoniny.
przeceiez taki stwor z wlasnej woli, podkreslam, nie podetrze samodzielnie ani tego cipska ani dupska... tam syf jak skur..... kaliber 7.62mm chociaz wydaje mi sie za maly....
jasiek.kulaga napisał/a:
przeceiez taki stwor z wlasnej woli, podkreslam, nie podetrze samodzielnie ani tego cipska ani dupska... tam syf jak skur..... kaliber 7.62mm chociaz wydaje mi sie za maly....
9mm ni chuja tłuszcz zatrzyma pociski jak żel balistyczny tu potrzeba z 12,7mm i to z płaszczem.... Ciekawe czy jakby ją zrzucić z tak 5m do basenu to by powstało tsunami? Taki eksperyment naukowy
Jak widzę takich grubasów to zawsze mam ochotę zamknąć taką na 3 miesiące bez żarcia z samymi witaminkami.Wyszłaby chuda księżniczka.Ze zwisającą skórą i ledwo żywa,ale jednak.
albo sra do wanny i łopatą przerzuca na kilka razy do kibla
nie jestem wybredny i wiele bym wyruchał ale do tej to nawet po pijaku by mi nie stanął.
pierdolisz pan....
pajdaq napisał/a:
Hmmm ale bym wsadził aż po same ja..
Pewnie byś wlazł po same uszy, o jajach już nie wspominając.
A ja tam jestem z niej dumny, że się ogarnia, że chudnie, że zaczęła prowadzić swe życie na dobre tory. Oby tak dalej, czekam na kolejny update z jej życia.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów