18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2020-03-29, 17:17 5
Miała rodzeństwo, ale je zjadła.
Zgłoś
contracts 2020-03-29, 17:33 2
Jebany hipopotam
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-03-29, 17:54 3
HAL9000/2 napisał/a:

Zastanawiam sie jak można mieć taki nadmiar tłuszczu ze aż gromadzi się na czole?

W pewnym momencie już wszędzie się musi gromadzic,pewnie takiego stwora młotem nie dało by rady ogłuszyc,bo nsa czerepie 5 cm słoniny.
Zgłoś
jasiek.kulaga 2020-03-29, 17:58 5
przeceiez taki stwor z wlasnej woli, podkreslam, nie podetrze samodzielnie ani tego cipska ani dupska... tam syf jak skur..... kaliber 7.62mm chociaz wydaje mi sie za maly....
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-29, 18:28 2
jasiek.kulaga napisał/a:

przeceiez taki stwor z wlasnej woli, podkreslam, nie podetrze samodzielnie ani tego cipska ani dupska... tam syf jak skur..... kaliber 7.62mm chociaz wydaje mi sie za maly....

9mm ni chuja tłuszcz zatrzyma pociski jak żel balistyczny tu potrzeba z 12,7mm i to z płaszczem.... Ciekawe czy jakby ją zrzucić z tak 5m do basenu to by powstało tsunami? Taki eksperyment naukowy

Zgłoś
Essent 2020-03-29, 18:29 1
Przecież sama powiedziała, że się myje...Cokolwiek to znaczy
Zgłoś
Seksiaczek 2020-03-29, 19:03 2

Jak widzę takich grubasów to zawsze mam ochotę zamknąć taką na 3 miesiące bez żarcia z samymi witaminkami.Wyszłaby chuda księżniczka.Ze zwisającą skórą i ledwo żywa,ale jednak.

Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-03-29, 19:31 5
krisman1981 napisał/a:

Ona jak sra to przez właz odrazu do szamba bo nigdzie dupy nie zmieści

albo sra do wanny i łopatą przerzuca na kilka razy do kibla

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
jbone 2020-03-29, 19:53 3
nie jestem wybredny i wiele bym wyruchał ale do tej to nawet po pijaku by mi nie stanął.
Zgłoś
Halman 2020-03-29, 19:59 5
jbone napisał/a:

nie jestem wybredny i wiele bym wyruchał ale do tej to nawet po pijaku by mi nie stanął.

pierdolisz pan....
Zgłoś
wojtas09999 2020-03-29, 20:07
Zgłoś
Azzurri 2020-03-29, 20:43 1
pajdaq napisał/a:

Hmmm ale bym wsadził aż po same ja..

Pewnie byś wlazł po same uszy, o jajach już nie wspominając.
Zgłoś
luja27 2020-03-29, 21:06
USA brawo

Luja
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-03-29, 21:20 5
A ja tam jestem z niej dumny, że się ogarnia, że chudnie, że zaczęła prowadzić swe życie na dobre tory. Oby tak dalej, czekam na kolejny update z jej życia.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
zdun 2020-03-29, 21:26 1
Kiedy drugi podbródek wychodzi na prowadzenie, to znaczy że najwyższy czas coś ze sobą zrobić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów