📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Seksiaczek napisał/a:
Jak widzę takich grubasów to zawsze mam ochotę zamknąć taką na 3 miesiące bez żarcia z samymi witaminkami.Wyszłaby chuda księżniczka.Ze zwisającą skórą i ledwo żywa,ale jednak.
Wynoś się z mojej głowy!
To rzeczywiście musi być choroba jak można dopuścić do takiego stanu swoje ciało.
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Makijażem nadrabia te zbędne parę kg.
Kilka ?? Kilkadziesiąt minimum.
Wolę mieć koronawirusa niż wyglądać jak ona.
Miałem taką sztukę na studiach, przytyla podwójnie w ciągu 3 lat. Niech mi nikt nie pierdoli że to choroba. Pierdolila sama, że ona nie wie skąd i jak to. Ale co 30 min widziałem ją z bułą w łapie jebane grubasy
HAL9000/2 napisał/a:
Zastanawiam sie jak można mieć taki nadmiar tłuszczu ze aż gromadzi się na czole?
pytanie ze słynnego mema.
Do utylizacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów