📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobra akcja
O zazdrości ani słowa. Jakiś spór budowlany o ścianę oporową. Wariat ten co zabił. Oby zdechł w więzieniu
Trzeba mieć nierówno pod deklem , żeby z takiego powodu( spoiler) mordować ludzi.
aurora napisał/a:
Trzeba mieć nierówno pod deklem , żeby z takiego powodu( spoiler) mordować ludzi.
To zalezy czy zazdrość w sensie, że ona z nim nie chciała być i się popierdoleniec mści jak pies ogrodnika czy byli razem parą/małżeństwem a ona zamiast zwyczajnie w świecie zerwać ten związek to oszukiwała i dawała pizdy każdemu poza własnym mężem/narzeczonym.
VeIture napisał/a:
To zalezy czy zazdrość w sensie, że ona z nim nie chciała być i się popierdoleniec mści jak pies ogrodnika czy byli razem parą/małżeństwem a ona zamiast zwyczajnie w świecie zerwać ten związek to oszukiwała i dawała pizdy każdemu poza własnym mężem/narzeczonym.
Piękny film.
I jak tu się bronić przed kimś z nożem
Jak ktoś jest po treningach, czy szkole samoobrony to może wie jak, ale zwykli ludzie to raczej w szoku umierają próbując złapać za ostrze noża żeby morderca przestał dźgać straszna śmierć.
Jak ktoś jest po treningach, czy szkole samoobrony to może wie jak, ale zwykli ludzie to raczej w szoku umierają próbując złapać za ostrze noża żeby morderca przestał dźgać straszna śmierć.
Szkoda mi tej kobity.
Po ilości pustych bębnów można wywnioskować, że faktycznie sporo tam ciągnęła druta....
I bardzo dobry był, komsekwentny, pożądlił i delektował się cierpieniem. Sadol 100%.
~VeIture napisał/a:
czy ty jesteś upośledzony umysłowo ? Nawet jak by dawała dupy całemu światu na około to wciąż człowiek, a z resztą kobiety nie zdradzają bez powodu, po prostu faceci to pizdy! A już na marginesie to w ogóle tu o zdradę nie chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów