Silikon, aspartam, rtęć i inne dodatki w papu, oceńcie sami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
JEDZENIE - Ostateczny Sekret Ujawniony.
Ja pierdole, jeden idiota filmik zrobi, następny go wrzuci i tak się kula ten debilizm
Ja pierdole, jeden idiota filmik zrobi, następny go wrzuci i tak się kula ten debilizm
Jedno pytanie - po chuj ograniczać populację swojego państwa, skoro potrzeba dużo żołnierzy do zabezpieczenia interesów polityków i wielu obywateli do płacenia podateczków?
Możliwe, że jest dużo syfu w jedzeniu, ale nie "sondzę" żeby było ono specjalnie zatruwane dla ograniczania populacji
Podoba mi się "jedzenie" jakie wyłożył na stół - chipsy, Cola, Pepsi... o tym, że to syf totalny i tylko idioci to piją i jedzą wiadomo było już od 50 lat
A co do kranówki: na zachodzie, czy to w UK czy Holandii, jest bardzo popularne żłopanie wody z kranu, "bo to jest czysta woda". No, czysta to ona była jak ją wprowadzali do wodociągów, ale raczej nie będzie czysta płynąc przez 30 letnie rury... kranówkę gotujemy i tyle
Możliwe, że jest dużo syfu w jedzeniu, ale nie "sondzę" żeby było ono specjalnie zatruwane dla ograniczania populacji
Podoba mi się "jedzenie" jakie wyłożył na stół - chipsy, Cola, Pepsi... o tym, że to syf totalny i tylko idioci to piją i jedzą wiadomo było już od 50 lat
A co do kranówki: na zachodzie, czy to w UK czy Holandii, jest bardzo popularne żłopanie wody z kranu, "bo to jest czysta woda". No, czysta to ona była jak ją wprowadzali do wodociągów, ale raczej nie będzie czysta płynąc przez 30 letnie rury... kranówkę gotujemy i tyle
Nie będę się rozpisywać. Ten świat się rozleci, rozpadnie, to wszystko w końcu pierdolnie i nie będzie co zbierać. Ten cały syf dąży do jednego: Zagłady ludzkości i świata.
To że jedzenie w naszych czasach jest niezdrowe to nie ulega wątpliwości, ale jak sobie ten typ to wyobraża w takim razie? Biorąc na przykład USA, które ma ponad 300mln obywateli jest fizycznie niemożliwe żeby ich wykarmić kurami, które sobie biagają po podwórku i skubią zieoloną trawkę. To oczywiste że muszą być fermy po kilka tysięcy kur nie mających kontaktu z światem. Taki nasz los. Te składniki to wymóg cywilizacyjny. Aspartam jest sztucznie otrzymywanym słodzikiem no bo ile może być upraw czciny cukrowej i bubaka? Ludzkość ciągle poszukuje substytutów. Zresztą na etykiecie jest wyraźnie napisany skład więc jak ktoś trochę myśli to nie będzie kupował produktów z aspartamem, a jak ktoś nie myśli to szybciej umrze - i dobrze w społeczeństwie będzie wtedy o jednego debila mniej
Jak tyle wie o jedzeniu i czego należy unikać to czemu sam się stał takim grubaskiem.
Wiadomo, że lobby tych wszystkich CocaCol, McShitów, zakładów przetwórstwa miesnego, sieciówek spożywczych, plantatorów, importerów itd itp stara się opchnąć swój towar z jak największym zyskiem. Co ich obchodzi ze ktoś umrze na to czy na tamto - dziadki co jadły kozi ser i mleko a od święta mięso żyją po sto lat mimo ciężkiej pracy na roli przez całe życie. A my w wieku 60 lat będziemy wpierdalać pół pudełka tabletek.
Bo. Nawet jakbyśmy chcieli jeść zdrowo to nas nie stać w większości. Nie mówię tu o mcdonaldsach - bo to wybieramy sami, ale o wędlinach, pieczywie, warzywach które są naszpikowane chemią w celu zwiększenia zysku.
Smutne ale prawdziwe.
Bo. Nawet jakbyśmy chcieli jeść zdrowo to nas nie stać w większości. Nie mówię tu o mcdonaldsach - bo to wybieramy sami, ale o wędlinach, pieczywie, warzywach które są naszpikowane chemią w celu zwiększenia zysku.
Smutne ale prawdziwe.
Co do kranówy to było na polimatach że czystsza od wody butelkowanej. :p
mój pies kranówę pije od 15lat i ma się dobrze
nawet nie chce mi sie tego ogladac zmarnowany czas...
zupełnie nie rozumiem, podszywania pod chujowe żarcie, polityki, aby miało ono służyć wyniszczeniu nas. Wiadomo że firmy starają się manipulować nami na lewo i prawo, ulepszać produkty, przy czym dbać aby cena nadal zachęcała. Nie stać by było większości, gdyby musiała kupować 100% sok, "czyste" warzywa, w ogóle wszystko sporządzane tylko z naturlanych półproduktów. Dlatego kombinują. A co do asparatmu to faktycznie nie mam zielonego pojęcia co on robi w naszym życiu. Jest to słodzik, który klilkakrotnie z rzędu nie przeszedł badań na nieszkodliwość na nasz organizm, a potem nagle jeb! I aspartam został zalegalizowany. Zresztą bez sensu tutaj się rozpisywać, ale jest na to rada. Naprawdę możecie ograniczyć spożywanie śmiecia, wystarczy czytać etykiety, i poczytać o tym co i jak jeść, i już będziecie do przodu. Ale nie żujcie gum, to zło bardzo szkodliwe!
Kiedyś czytałem składy przypraw KFC czy McDonalds. między 10-20% z tego to glutaminian sodu, który działa w osobliwy sposób. Otóż jest to coś w stylu neurotoksyny, która odebrana przez organizm wywołuje porażenie ośrodku w mózgu odpowiedzialnego za system nagrody i kary. Sztucznie stymulowany ośrodek zwyczajniej w świecie pierdoli w głowie.
Jest szczególnie niebezpieczny dla autystycznych osób.
Fluor jest z kolei dodawany do wody przemysłowej. W polsce większość nawet minerałek już jest fluorowana, a bankowo każdy napój o smaku i kolorze, stojący na półkach. Jest zaledwie pare firm, które podobno nie korzystają z tej patologii.
Fluor z kolei jest pestycydem, na dowolnej stronie przemysłowych dystrybutorów można wyczytać, że jest stosowany do trucia, trucia, trucia, trucia, trucia i wody pitnej.
Aspartam z tego co pamiętam osadza się w mózgu i go nie opuszcza zbyt szybko. Regularnie spożywany aspartam nigdy organizmu nie opuści, a działa magicznie: Otóż uszkadza ośrodek odpowiedzialny za uczenie się i przyswajanie informacji. Wszystko wyjaśnia
@DUST DEVIL: Bo to nie jest riki-tiki-polityki. Sprawa sięga nieco większego kalibru niż lokalne piaskownice politycznych chciwców i darmozjadów.
Wszystko jest kompletnie jasne jak poznasz agendę.
Jest szczególnie niebezpieczny dla autystycznych osób.
Fluor jest z kolei dodawany do wody przemysłowej. W polsce większość nawet minerałek już jest fluorowana, a bankowo każdy napój o smaku i kolorze, stojący na półkach. Jest zaledwie pare firm, które podobno nie korzystają z tej patologii.
Fluor z kolei jest pestycydem, na dowolnej stronie przemysłowych dystrybutorów można wyczytać, że jest stosowany do trucia, trucia, trucia, trucia, trucia i wody pitnej.
Aspartam z tego co pamiętam osadza się w mózgu i go nie opuszcza zbyt szybko. Regularnie spożywany aspartam nigdy organizmu nie opuści, a działa magicznie: Otóż uszkadza ośrodek odpowiedzialny za uczenie się i przyswajanie informacji. Wszystko wyjaśnia
@DUST DEVIL: Bo to nie jest riki-tiki-polityki. Sprawa sięga nieco większego kalibru niż lokalne piaskownice politycznych chciwców i darmozjadów.
Wszystko jest kompletnie jasne jak poznasz agendę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów