Natalia Siwiec, bo tak nazywa się ta piękna pani jest najseksowniejszą fanką na Euro 2012. Piszą o niej nie tylko na Starym Kontynencie, ale również w Azji i Ameryce Południowej! Jej fanpage zyskuje błyskawicznie nowych użytkowników. Piękna Natalia podczas meczu z Rosją!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no tak, internetowe don juany się wypowiedziały które oczywiście mają lepsze dziewczyny... szkoda że w formacie jpg większość pewnie prawiczki bo wiadomo że kto wybrzydza ten nie rucha
zwykła druciara nic więcej
Tylko czekać aż się pojawi w tańcu z gwiazdami czy innym telewizyjnym ścierwie.
co jak co, ale dla mnie ma on ma ryj jak by po niej ciągnik przejechał.
Nic specjalnego, twarz już dawno nie jej + obwisłe cycki
Zwykła dyskotekowa bladź , na imprezach w wiejskich remizach takich jest na pęczki więc nie wiem czym się jaracie
Blondynki> all
zresztą stara dupa z niej o.O albo przynajmniej tak wygląda
zresztą stara dupa z niej o.O albo przynajmniej tak wygląda
Nap Limak napisał/a:
Jej fanpage zyskuje błyskawicznie nowych użytkowników.
Powinno być: "jej FAPpage..."
Taka trochę kwadratowa. Ciekawe czy znalazła już swój trójkąt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów