Natalia Siwiec, bo tak nazywa się ta piękna pani jest najseksowniejszą fanką na Euro 2012. Piszą o niej nie tylko na Starym Kontynencie, ale również w Azji i Ameryce Południowej! Jej fanpage zyskuje błyskawicznie nowych użytkowników. Piękna Natalia podczas meczu z Rosją!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no tak, internetowe don juany się wypowiedziały które oczywiście mają lepsze dziewczyny... szkoda że w formacie jpg większość pewnie prawiczki bo wiadomo że kto wybrzydza ten nie rucha
zwykła druciara nic więcej
Tylko czekać aż się pojawi w tańcu z gwiazdami czy innym telewizyjnym ścierwie.
co jak co, ale dla mnie ma on ma ryj jak by po niej ciągnik przejechał.
Nic specjalnego, twarz już dawno nie jej + obwisłe cycki
Zwykła dyskotekowa bladź , na imprezach w wiejskich remizach takich jest na pęczki więc nie wiem czym się jaracie
Blondynki> all
zresztą stara dupa z niej o.O albo przynajmniej tak wygląda
zresztą stara dupa z niej o.O albo przynajmniej tak wygląda
Nap Limak napisał/a:
Jej fanpage zyskuje błyskawicznie nowych użytkowników.
Powinno być: "jej FAPpage..."
Taka trochę kwadratowa. Ciekawe czy znalazła już swój trójkąt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów