Natalia Siwiec, bo tak nazywa się ta piękna pani jest najseksowniejszą fanką na Euro 2012. Piszą o niej nie tylko na Starym Kontynencie, ale również w Azji i Ameryce Południowej! Jej fanpage zyskuje błyskawicznie nowych użytkowników. Piękna Natalia podczas meczu z Rosją!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobra jest na maxa.
nie piszę co bym robił bo wiadomo.
nie piszę co bym robił bo wiadomo.
kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
zwykła zdzira.
Na trzecim zdjęciu celulit na nogach he he. A tak w ogóle to troche ma mine jak mama Stiflera.
przeglądam jej fotki a ona na mnie patrzy, chyba jej się podobam
Fakt jest taki że nie jest brzydka, ale mało naturalna. Osobiście nie lubię kobiet które napierdalają makijaż szpachlą, robią się na murzynki i ładniej pachną niż nie jedna drogeria. Ale jebnąłby
Zeby sie z taka pania pokazywac trzeba miec tak gruby portfel jak ten starszy pan z ktorym byla na meczu, dla reszty fapowanie.
moja dziewczyna jest piękniejsza , oczywiscie mówię o rączce:)
konrad_n napisał/a:
Zeby sie z taka pania pokazywac trzeba miec tak gruby portfel jak ten starszy pan z ktorym byla na meczu, dla reszty fapowanie.
żebym ja się z nią pokazał by mi musieli dopłacić... ale każdy ma własne kanony piękna, ona nawet przy nim nie leżała, jest co najwyżej ŚREDNIA zedrzyj z niej kilo tapety a będziesz wołał do Boga o pomoc. Nie wiem czym się podniecać.
szer.Lucjan napisał/a:
żebym ja się z nią pokazał by mi musieli dopłacić... ale każdy ma własne kanony piękna, ona nawet przy nim nie leżała, jest co najwyżej ŚREDNIA zedrzyj z niej kilo tapety a będziesz wołał do Boga o pomoc. Nie wiem czym się podniecać.
taa, pasztet jak chuj
Usta lodziary, ale mimo wszystko pokazałbym się z nią na mieście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów