Natalia Siwiec, bo tak nazywa się ta piękna pani jest najseksowniejszą fanką na Euro 2012. Piszą o niej nie tylko na Starym Kontynencie, ale również w Azji i Ameryce Południowej! Jej fanpage zyskuje błyskawicznie nowych użytkowników. Piękna Natalia podczas meczu z Rosją!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ZiomZaZiomem napisał/a:
Zwykła dyskotekowa bladź , na imprezach w wiejskich remizach takich jest na pęczki więc nie wiem czym się jaracie
Kurwa jaka tutaj jest zawiść To nie wasza wina że jesteście mali, grubi, rudzi i brzydcy, do rodziców miejcie pretensje
P.S Swoją drogą ziom za ziomem to trochę pedalski nick
haha. jaja w chooooj w tym komentarzach
ładna dziewucha, a wy się czepiacie, że cellulit, że krzywe cycki hahaha
wiem wiem, macie lepsze laski szkoda, że w JPG
ładna dziewucha, a wy się czepiacie, że cellulit, że krzywe cycki hahaha
wiem wiem, macie lepsze laski szkoda, że w JPG
wcześniej była taka ruska pokazana to ta polka jej palce może lizać u stup nic poza tym a tak w ogól nie taka ta polka piękna
na tym zdjęciu nie widać aż tak bardzo jej kwadratowej głowy ale za to całkiem ładnie widać silikony, zdjęcie znalazłem w jej fotkach ...
szer.Lucjan napisał/a:
kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
Mężczyzna napisał/a:
Ta obleśna kurwa po operacjach i solarce nie wygląda nawet jak polka
Idź być sfrustrowanym prawiczkiem gdzie indziej
haha, kurwa macho z sadisitica którzy pewnie takie laski wyrywają po sobotnich imprezach no nie ?
prawda jest taka gdyby przez wami sie rozebrała to byście do starej sms wysyłali co macie robić
prawda jest taka gdyby przez wami sie rozebrała to byście do starej sms wysyłali co macie robić
fejzez napisał/a:
haha, kurwa macho z sadisitica którzy pewnie takie laski wyrywają po sobotnich imprezach no nie ?
Kocham takich napinaczy "tyś widzioł, tyś wiedzioł, tyś mioł, tyś robił"
wiesz, jak mi się jakaś dziewczyna nie podoba to do niej nie podchodzę, nie mam parcia na to aby wyrywać co się rusza. Ale Ty wiesz lepiej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów